Tornagyőztes az NB II-es női csapatunk

Női felnőtt csapatunknál nincs megállás, téli pihenő, hiszen az ünnepek előtt közvetlenül még bajnokit játszottak, a két ünnep közötti első napon pedig a 43. Karácsony Kupán, az I. Sánta Gyula Emléktornán vettek részt Hatvanban.

Igazán erős mezőny gyűlt össze, ahol az egri hölgyek végig remekül játszva szerezték meg a torna győzelmet! A csoportban az NB II  Keleti csoport 4. helyén álló Hatvant és a Nyugati csoport 6. helyén telelő Pénzügyőrt is legyőzték, míg a döntőben az NB II. Nyugati Csoport 2. helyén pihenő Azul Verde együttesét múlták felül 2-0 arányban. A torna gólkirálynője is Egerből került ki, Vágó Anikó személyében.

 

Vitányi László vezetőedző értékelése: ,,Nagyon örülök a torna megnyerésének, de nem maga a ténye, hanem az “útja” miatt. Sokáig elképzelhetetlen lett volna, hogy a női felnőtt csapatunk esélyes legyen egy hasonló színvonalú megmérettetésen, de most már a kezdés előtt is azt lehetett hallani, hogy “nem rosszak az egriek”, ami az összes itt dolgozó edző dicsérete egyben. A csajok végig fegyelmezettek voltak, minden játékos betartotta amit kértem tőlük. Gratulálok mindenkinek!”

 

Az Eger SE kerete az alábbi volt:

Huszár Viktória (kapus), Szívósné Bozsó Renáta (csk), Nagy Zita, Vágó Anikó, Kóka Jázmin, Bíró Petra, Mátyás Patrícia, Gyöngy Gréta, Bukta Nikoletta, Varga Janka.

 

Vágó Anikó a torna gólkirálynője

Vélemény, hozzászólás?