NB III.: Az NB II-es Csákvár érkezik Egerbe

Január 14-én szombaton az Aqvital FC Csákvár érkezik a Felsővárosi Sporttelepre. 13 órától NB II-es ellenféllel néz szembe az Eger SE NB III-as csapata. A gárda 28 forduló után a 8. helyen áll a bajnokságában 7 győzelemmel, 7 döntetlennel, 6 vereséggel. Pont egyenlősége van a Soroksárral, eggyel van lemaradva tőlük az Győr, és csak kettővel előzi meg őket az Ajka csapata. 

Jónyer Kristóf játékos, NB III.: A hétvégéi mérkőzés egy nagyon nagy lehetőség arra, hogy mindenki megmutassa magát, hogy mire is képes. Szerintem a csapat nevében mondhatom, hogy mindenki nagyon motiváltan és izgatottan várja a szombati mérkőzést.

Kovács Dávid játékos, NB III.: A felkészülés második hetében vagyunk benne, ami két edzőmeccsel párosul. A Hidasnémet ellen sikerült 4-1-re nyerni, egy jó csapat ellen. Azt gondolom, hogy a 4 rúgott gól jót tett a lelkeknek. A hétvégi Csákvár elleni meccs az sokkal erősebb lesz. Nívósabb találkozó, jó játékosokkal. Személy szerint több barátom ellen fogok játszani, ami azt gondolom, hogy egy jó megmérettetés lesz lesz a bajnoki mérkőzésekre. Nem az eredményen van most a hangsúly hanem, hogy minél több dolgot belevigyünk a játékunkba, több mindent kipróbáljunk, de természetesen az eredmény is nagyon fontos, hiszen az a lelkeknek mindig jót tesz. Én egy nagyon jó meccset várok. Remélem minél többen kilátogatnak a találkozóra és szurkolnak nekünk.

Céró Bálint vezetőedző, NB III.: Szeretném, hogy ha az első két hétben tanultakat a csapat meg tudná valósítani. Erre a Csákvár egy kiváló ellenfél lesz. Egy osztállyal magasabban jegyzett gárda, ugye NB II-ben szerepelnek most már évek óta, tele jó futballistákkal, de biztos játékosokkal. Bízom benne, hogy a csapatunk meg tudja oldani ezt a feladatot és mind védekezésben mind pedig támadásban meg fogjuk tudni mutatni azt, hogy az egész tavasszal jobb eredményekre számíthatunk, mint ősszel.

 

 

Kövesd csapatunkat az Instagramon is, csak egy kattintás!


Vélemény, hozzászólás?