Az NB II-es Csákvár látogatott az Egerhez. A Felsővárosi Sporttelepen a vendégek nyertek 2-1. A folytatásban január 17-én kedden a Gyöngyöshöz látogatnak az egriek, 18 óra 30 perctől  január 19-én az Eger második csapatával játszanak, majd január 21-én, szombaton a Bánk érkezik a Felsővárosi Sporttelepre. A találkozót 13 órától rendezik meg. 

Céró Bálint vezetőedző értékelése: Nagyon örülök, hogy a Csákvár elfogadta a meghívásunkat. Úgy érzem mindkét csapat számára hasznos tanulságai voltak a mérkőzésnek. A fiúk komoly terhelés kellős közepén vannak. Nagyon büszke vagyok rájuk, hogy ilyen futóteljesítményt adtak le mindannyian és átérezték, miért fontos Egernek, hogy magasabb osztályban játszó ellenfeleket láthassunk vendégül. A következő héten 3 meccs vár a fiúkra. Köszönjük szurkolóinknak, hogy barátságos meccsen is ennyire támogattak minket!

Gól: Kovács D. (55.), ill. Vaskó (20.), Koval (70.).

Eger: Szalay, Burger, Papp, Fényes, Farkas G. – Juhász G., Csutora, Hegedűs D., Jónyer – Simon A., Kovács D. Cserék: Szent-Ivány, Révész, Hadnagy, Tóth L., Vattay, Dobler, Jacsó, Gáspár,

Kövesd csapatunkat az Instagramon is, csak egy kattintás!


Vélemény, hozzászólás?