NB III.: Három edzőmérkőzés vár a csapatra a héten

Ezen a héten három felkészülési mérkőzést játszik az Eger SE NB III-as csapata. Január 17-én kedden a Heves vármegyei első osztály listavezetőjénél a Gyöngyösnél vendégeskednek a labdarúgók. Az ellenfél jelenleg az 1. helyen áll a bajnokságában 10 győzelemmel, 1-1 döntetlennel és vereséggel. A találkozót 18 óra 30 perctől rendezik meg a Gyöngyösi Kömlei Károly Sporttelep műfűvén. Majd csütörtökön és szombaton újabb edzőmérkőzésre készülhet az Eger SE. 

Tóth László játékos: Örülök, hogy ide tudtam szerződni. Szükségem van most játéklehetőségre, amit úgy érzem, hogy itt az Egernél meg is fogok kapni. A keddi mérkőzésen az edző szeretné látni azokat, amiket kér tőlünk a tréningeken. Erre törekszünk és reméljük minél többet meg tudunk belőle mutatni.

Céró Bálint vezetőedző: Ráfordultunk a felkészülés csúcsterhelés részére. Itt megkapják a játékosok azt a dinamikus munkát és azt a fajta terhelést, ami az egész tavasszal a szereplésünknek az alapját fogja nyújtani. A héten megpróbálunk még egy zónával feljebb lépni és a támadó zónába is labdákat szerezni, az egész hét erre fog rámenni. Becsülettel csinálják a srácok és bízom benne, hogy eredményekben is meg fog tudni mutatkozni.

 

Kövesd csapatunkat az Instagramon is, csak egy kattintás!


Vélemény, hozzászólás?