Férfi Futsal: A játékosok emelt fővel jöhettek haza!

Nagyon nehéz hétvégén vannak túl futsalozó edzőink. A Pest megyei bajnoki sorozatba (nem egyenlő az NB III.-mal) benevezve, egészen a negyeddöntőig jutottak, ahol a mögöttük hagyott hétvégén a Final Fourba kerülés volt a tét.

Igen ám, de a felkészülési mérkőzések menetrendjei már korábban elkészültek és ezt követően sorsolták ki a negyeddöntő helyszínét és időpontját. A fentiek miatt rengeteg program torlódott egy időpontra, azonban néhány edző úgy döntött, hogy nem engedi, hogy a klub ne álljon ki és fáradtan, meggyötörve, becsületből is elmentek lejátszani a negyeddöntős mérkőzéseket.

Ami büszkeséggel tölthet el mindenkit, hogy nemcsak ott voltak, hogy le legyenek tudva a mérkőzések, hanem tevőlegesen is nagyot alkottak. Jól mutatja a küzdeni akarást, hogy az egyik ellenfél hangosan kiabálva egész egyszerűen azt kérdezte, hogy: “Kik ezek? Az egri várvédők?”. A csapat csere és kimondott kapus nélkül játszott le egymás után három mérkőzést, amely során éppen lemaradt a négyes döntőről. Ráadásul a sorsdöntő utolsó mérkőzésen először megadtak egy gólt, majd az ellenfél kapusának reklamálására elvették – és ahogy lenni szokott pont az az egy “Céró-dugó” hiányzott a továbbjutáshoz, de a játékosok így sem voltak elégedetlenek, hiszen bőven emelt fővel jöhettek haza!

 

A negyeddöntők (két csoportban) gólkirálya, játékosunk, Dr. Vitányi László lett 8 találattal.

A negyeddöntőben részt vevő egri vitézek: Céró Bálint, Nagy Krisztián, Seres Bence, Daru Márk, Dr. Vitányi László.

Kövesd csapatunkat az Instagramon is, csak egy kattintás!


Vélemény, hozzászólás?