NB II.: Megvan az első érkező a női csapathoz

MEGVAN AZ ELSŐ ÉRKEZŐ!

Újabb két játékossal bővült felnőtt csapatunk játékoskerete. Az utánpótlásból felkerült a korosztályos válogatott Jakab Zsófia, aki 2024-ig bizonyosan klubunkat fogja erősíteni. Zsófi 6,5 éve nálunk kezdte pályafutását és idén az MTK elleni mérkőzésen mutatkozott be az edzések után mérkőzésen is a felnőtt gárdánál – nem mellesleg mesterhármassal.

Dr. Vitányi László edző: Nagyon örülök, hogy Zsófi és szülei úgy látják érdemes a klubban maradni és azonosulni tudnak a terveinkkel. Zsófi értékes tagja lesz keretünknek. Plusz feladat részére, hogy megőrizze válogatott tagságát, azonban úgy gondolom, hogy a felnőtt kerethez történő csatlakozásával nagy lépést tesz felé. A következő év egyértelműen róla szólhat. Kitűnő tanuló, ambiciózus szemlélettel – pont őt kerestük a csapatba, külön öröm, hogy “kéznél” volt.

Ezzel egy időben megtörtént az első igazolás is, hiszen csatlakozott gárdánkhoz a Szolnoki MÁV 19 esztendős középpályás, Kovács Nelli! Nelli fiatal kora ellenére 37 felnőtt NB II-es mérkőzéssel rendelkezik és volt olyan esztendő, ahol klubjának legjobb utánpótlás játékosának választották. A rendkívül technikás labdarúgóval hosszú távon számol a klub.

Dr. Vitányi László edző: Nagyon örülök Nelli érkezésének, hiszen egy agilis, technikás játékosról van szó. Őt már a céljainkhoz igazítva igazoltuk le. Tisztában voltunk képességeivel, tudjuk mire képes és mit várhatunk el tőle. Külön öröm, hogy Nellinek rendkívül tetszik az egri közeg, ezért feltehetőleg tanulmányait is Egerben fogja folytatni – ezáltal hosszú távon számolhatunk vele.

Az érkezők mellett eldőlt, hogy Balogh Szilvia, Pozsgai Kitti, Balogh Erika és Lengyelné Abdai Emese távozik a csapattól, hiszen a játékosok kereten belüli egyensúlyára is ügyelni kell.

 

Kövesd csapatunkat az Instagramon is, csak egy kattintás!


Vélemény, hozzászólás?