NB III.: Nyíregyháza Spartacus II. – Eger SE 0-0

Lemondás miatt a Budaörs csapata helyett a Nyíregyháza második gárdájával találkozott az Eger SE NB III-as csapata. A mérkőzésen remek felmérő volt a játékosok számára. A találkozón 0-0-ás döntetlen született. Pénteken újabb edzőmérkőzés következik. A Fülek csapata érkezik a Felsővárosi Sporttelepre az Eger SE-hez Szlovákiából. A találkozót 17 órától játssza a két gárda. A főpróba a Szolnok ellen lesz idegenben február 5-én, vasárnap 14 órától.

Céró Bálint vezetőedző: Remek iramú mérkőzésen végül nem sikerült gólt szereznünk és sajnos két kezezés utáni büntető megítélése is elmaradt. Nem voltunk frissek, de ez nem is elvárható az után a munka után, amit a héten elvégeztünk a fiúkkal. A játékunknak 3 fő pozitívuma volt, a labdakihozatalaink, a letámadásaink és a több mint 20 perces emberhátrányban történő játékunk. Köszönjük a Nyíregyházának a vendéglátást és, hogy ilyen gyorsan “beugrottak”, kiváló erőfelmérő volt.

EGER: Szalay – Burger, Fényes, Papp, Farkas G. – Tóth L., Hegedűs D., Csutora, Jónyer, Kispál – Simon A. Cserék: Szent-Ivány (kapus), Dobler, Juhász G., Hadnagy, Vattay, Józsa, Schmidt, Berki, Kovács D., Ablonczy

Nyíregyháza: Talián – Vámos, Herczku, Szűcs, Tagai, Nagy G., Ferencz, Sógor, Girdán, Torkos, Erdei

Csere: Reszler, Hunyadi, Kiss P., Bagoly, Kozák, Nagy D., Áncsán, Horváth T., Chrien

Kövesd csapatunkat az Instagramon is, csak egy kattintás!


Vélemény, hozzászólás?