Ismét mozgalmas napja volt női csapatunknak az elmúlt vasárnap. A felnőttek heti négy edzéssel és egy vagy két mérkőzéssel készülnek a tavasszal, ami ezen a héten sem változott. A szombati pihenőnap után vasárnap kétfelé váltak a lányok.

Délelőtt Budapesten, egy színvonalas tornán vettünk részt, ahol most nem sikerült az elődöntőbe jutás. Külön érdekessége volt a tornának, hogy döntetlen esetén egy-egy játékosnak percenként le kellett jönni a pályáról, egészen addig, amíg csak 1v1 maradt a pályán (plusz kapus). Sikerült egy ilyen mérkőzésbe is belefutni, ráadásul négy percig 1v1-ni.

A lányok minden dicséretet megérdemelnek, nagyszerűen helytálltak!

Ezt követően délután Egerben fogadtuk a Borsodsport csapatát a futsal NB II-es bajnokságban. Meglehetősen nehézkes mérkőzés volt, mert ellenfelünk leginkább a védekezésre rendezkedett be. A találkozó első felében is egyértelműen föléjük nőttünk, azonban ez a második félidőben már nem csak kapufákban és helyzetekben, hanem gólokban is megmutatkozott, amelynek joggal tapsolt a szépszámú közönség. A lányok a győzelmükkel továbbra is a bajnokság második helyén állnak, a góllövőlista második helyén Vágó Anikó, míg harmadik helyén Szívósné Bozsó Renáta áll!

Dr. Vitányi László vezetőedző értékelése: Ismét ketté vettük a keretet, ráadásul a fiatal játékosok a Vasas ellen léptek pályára Hegedűs Zsoltival. Ezek mellett Kóka Jázmin és Molnár Enikő miskolci színekben a futsal NB I-ben szerepelt, míg Pintér Petra a Tehetség színeiben játszott, de aktuális ellenfelünknél is volt egri játékos Szunyogh Niki személyében. Többen pedig pihenőnapot kaptak. Ettől függetlenül szerettünk volna Budapesten a legjobb négy közé kerülni, azonban ez most nem sikerült. Erős, harcias ellenfelekkel játszhattunk, így mindenképpen jó erőfelmérő volt. Délután a győzelem mellett az alapelveink pályán történő megvalósulását is kértem a lányoktól. A második félidő mindenképpen rendben volt. A szurkolók előtt is le a kalappal! Természetesen továbbra sincs pihenő, mert az előttünk álló héten négy edzés és két mérkőzés vár a lányokra, de mellette az U15 és U19 is pluszban pályára fog lépni!

 

 

Kövesd csapatunkat az Instagramon is, csak egy kattintás!


Vélemény, hozzászólás?