Parázs mérkőzésű döntőt nyert az Eger SE U14 és U15-ös közös csapata a Futsal döntőn!

U15 FUTSAL DÖNTŐ, HEVES

EGER SE – HATVAN 3-2 (2:0)
Gólszerző: Besenyei 2, Demeter

Az Eger SE U14 és U15-ös közös csapata a Futsal bajnokság döntőjében a Hatvan együttesével találkozott az elmúlt szombaton. A találkozót az egriek nyerték 3-2-re. 

Sóskúti Balázs edző értékelése: Ahogy az lenni szokott a döntőkön, a játékosok mind a két csapatban intenzíven, koncentráltan és férfiasan álltak bele a mérkőzésbe. Már az első 10 percben megszereztük a vezetést, 2-0 a 10. percben, ezután kiegyensúlyozott játékot hozott a találkozó. Hol a hatvani, hol pedig az egri játékosok alakítottak ki szebbnél szebb támadásokat és gólhelyzeteket. Az utolsó 10 percben a kapunk elé szorított az ellenfél és ki is egyenlített. Az 5 perces ” rövidzárlat” sem zavarta meg a játékosainkat. Továbbra is fegyelmezettek és koncentráltak voltak a mérkőzésen, ami eredményre is vezetett, hiszen a vége előtt 2 perccel ismét megszereztük a vezetést és meg tudtuk nyerni a döntőt.
Pozitívum a csapat játékosai részéről az 1v1 elleni védekezés, illetve kezdeményezés, a helyenként szép kombinatív játék és a kapus teljesítmény Racsek Zoltán részéről.
Negatívumként említeném meg a helyzetkihasználásunkat. Sokkal több gólt érhettünk volna el, ha kapu előtt higgadtabbak maradtunk volna a döntő pillanatban.
Büszkék vagyunk minden U14-U15-ös játékosra, akik a Futsal bajnokságban részt vettek és a végső sikerig juttatta ezt a versenysorozatot.
Sok sikert a Hatvani csapatnak és Minik Gábor kollégának, le a kalappal előttük.
Hajrá Eger!

A bajnokság csapata:
U14: Bányi András , Bocz Botond, Csuhay Botond, Gyönki István, Jónás Barna, Pirint Ádám, Rónai Bálint, Sebestyén Csanád, Seres Noé, Szabó Ádám, Szabó Áron, Sztrapkovics Balázs, Tarnóczi Noel, Tóbik Soma, Tuza Zétény

U15: Balogh Levente, Besenyei Bálint, Bocz Milán, Demeter Buda, Gergely Zsolt, Jakab Levente, Kis Gergő Zsolt, Neufeld Tamás, Racsek Zoltán, Török Ádám, Török Olivér

Vezetőedzők: Sipos Lajos , Sóskúti Balázs

 

 

 

Kövesd csapatunkat az Instagramon is, csak egy kattintás!


Vélemény, hozzászólás?