U9: Nemzetközi Teremlabdarúgó Tornán vett részt a csapat

Az elmúlt szombaton Nemzetközi Teremlabdarúgó Tornán vett részt az Eger SE U9-es korosztálya Cigándon. 

Tizenkét csapat szerepelt a rendezvényen, köztük román, ukrán és szlovák együttesek. A csoportmérkőzések során már megismerhettük az igazi szlovák focit. A Pyramide Kosice gárdája, rendkívül agilisen, jól szervezetten focizott ellenünk és 2-0 arányban nyerték a csoportrangadót, így be kellett érnünk a C csoport 2. helyével.

A hosszú várakozás alatt, próbáltunk a gyerekekkel rengeteget beszélni, illetve külön kis csapatjátékokkal töltöttük a mérkőzések közötti időt.  A továbbiakban az SC Cigánd együttesével és a Felsőzsolca gárdájával játszottunk szoros találkozót, így az 5. helyen végeztünk.

Nagy Barbara vezetőedző értékelése: A focihoz kell egy kis vagányság, egy kis plusz, egy merész vállalkozás a kapu előtt. Kicsit úgy éreztem, hogy mindenki a másikra várt, hogy majd értékesíti a helyzetet. A későbbiekben még jobban ezen dolgozunk, nemcsak a gyakorlatban. A gyerekek mentális felkészítésére is jobban kell figyelnünk!

Végeredmény:

  1. Uzghorod (ukrán)
  2. Pyramide Kosice (szlovák)
  3. Filo SE
  4. Felsőzsolca
  5. Eger SE
  6. Cigánd SC

 

Az Eger SE U9-es csapata:

Dancs Dominik, Filep Zalán (kapusok) Szabó Zente, Lévai Marcell Áron, Roszkos Lénárd, Czank Csongor, Kereszturi Olivér, Domoszlai Olivér, Czinege Balázs, Nádaski Zétény.

 

Kövesd csapatunkat az Instagramon is, csak egy kattintás!


Vélemény, hozzászólás?