U12: Közös edzés a Felsővárosi Sporttelepen

Február 22-én, szerdán megtartottuk az első közös programunkat, az Eger SE és a három Heves Vármegye Gyöngyös, Hatvan és Heves településekkel. A program fő célja, hogy korábban a 11 éveseknek tartott edzéseket, amelyeket a  körzetközpontjainkban tartottak, azt tovább építve az idén U12-es  korosztályban folytatjuk. A pörgős és jókedvű foglakozást, Káplár Tamás és Nagy Zoltán korosztályos edzőpáros vezényelte. Az előre megtervezett és összeállított tréningen összesen 13 településről érkeztek játékosok a megyeszékhelyre.

Nikl Gábor koordinátor értékelése: A 2022 őszén indult programban megszólítottunk olyan játékosokat, akik a három körzetközpontunkban igazolt labdarúgók és edzőik javaslatára kiérdemlik a programban való részvételüket. A jövőben majd ez fontos lesz számunkra, hiszen a tehetségesebb játékosok legyenek folyamatosan figyelve,  esetlegesen  2-3 fő közülük akár Egerben, vagy Diósgyőrben is lehetőséget kapjanak a továbbfejlődésük érdekében.

Április első hetében tervezzük a következő foglalkozás megszervezését, szintén Egerben. A  gyakorló foglalkozás után a játékosok pizzát, palacsintát és üdítőt kaptak, amelyet az edzőikkel közösen fogyasztottak el a helyszínen.

A keret: 

Sisa Noel Zalán – Hort (kapus)

Szabó Arnold – Hatvan

Győri Donát – Hatvan

Botos Patrik – Heréd

Lenkei Máté – Hatvan

Kákóczi Péter – Rózsaszentmárton

Szalma Zsombor István – Gyöngyös

Vancsik Zsombor – Vámosgyörk

Sőregi András – Gyöngyössolymos

Németi Lukács – Gyöngyös

Szabó Gergő Gyula – Gyöngyöshalász

Juhász Martin – Füzesabony

Nagy Bulcsú – Besenyőtelek

Popov Martin – Eger

Móré Kende – Eger (kapus)

Molnár Bálint – Erdőtelek

 

Edzők: Nagy Zoltán, Káplár Tamás

 

 

Kövesd csapatunkat az Instagramon is, csak egy kattintás!


Vélemény, hozzászólás?