Schmidt Ákos: ,,Kemény munkával, alázattal el fogom érni a céljaimat!”

Schmidt Ákos a Gesztely gárdától érkezett a télen az Eger SE-hez. Náluk tizenegyszer volt kezdő és négy találatot szerzett. Az egrieknél pedig eddig az edzőmérkőzéseken lépett eddig pályára és a Békéscsaba II., valamint a Füzesgyarmat együttesei ellen az NB III-as gárda kispadján foglalt helyet. Korábban a labdarúgást megszakította egy másik sporttággal, de aztán úgy döntött végül még is visszatér a pályára. Úgy fogalmazott, hogy hiába volt több év kihagyása kemény munkával és alázattal el fogja érni a céljait. 

Miért döntöttél az Eger mellett? 

A próbajáték alatt úgy éreztem alapjáraton magas a játék színvonala, ahonnan jöttem attól meg evidens, hogy sokkal magasabb! Én pedig szeretem a kihívásokat, jelenesetben minél többet szeretnék játszani, a későbbiek folyamán pedig meghatározó játékosa szeretnék lenni a csapatnak, hogy segíthessek a feljutásban, valamint, hogy megmutathassam mindenkinek, hiába volt több év kihagyásom, kemény munkával, alázattal elfogom érni a céljaimat!

Mi a célod itt a gárdánál?

Nehéz visszaszokni annak a sportágnak a közegéből ahonnan jöttem ebbe a közegbe, de ezt az akadályt mint idáig is, ezen túl is átlépem, segítségemre egy remek embert ismertem meg a vezetőedző személyében, valamint a tapasztaltabb játékosok és a múltból ismert srácok profi felfogása is rendkívül kézenfekvő és óriási előnyt jelent számomra!

 

Kövesd csapatunkat az Instagramon is, csak egy kattintás!


 

Vélemény, hozzászólás?