Megye I.: Idegenben kezd az Eger SE

Folytatja a 2022/23-as megyei első osztályú labdarúgó-bajnokságot az Eger SE második együttese. Az őszt a 12. helyen zárták 2 győzelemmel, 3 döntetlennel é 7 vereséggel. A tabellát jelenleg a Gyöngyösi AK vezeti. 

A hétvégén március 4-én a Bélkő SE-Bélapát vendége lesz az Eger. A találkozót 14 óra 30 perctől rendezik meg. A szezont a Felsővárosi Sporttelepen nyitotta meg a két csapat augusztus 27-én, akkor 5-3-ra győzött a Bélkő gárdája. 

Bozó Kornél játékos: Mindenképpen javítani szeretnénk. Az ősszel is előrébb terveztünk végezni, sajnos nem úgy alakult ahogy vártuk. Viszont felfelé szeretnénk lépni ezek után, úgy gondolom, hogy ehhez minden adott.

Lakó Zsolt játékos: A megye I-es gárda célja mindenképpen a tavaszi szezonban előrébb lépni. Az ősszel szerencsénk sem volt, több hibával játszottunk. Ez amiatt is lehetett, hogy elég rutintalan fiatal csapattal álltunk fel, de úgy gondolom, hogy most a felkészülés alatt jobban összeértünk. Ez a 4-5 edzés most elegendő lesz ahhoz, hogy sokkal jobb eredményeket érjünk el tavasszal. Szerintem sokkal több meccset fogunk nyerni. Mind taktikailag, mind fizikailag sokkal jobb állapotban vagyunk.

Kövesd csapatunkat az Instagramon is, csak egy kattintás!


Vélemény, hozzászólás?