NB III.: A Vasas második csapatához utazik az Eger SE

Az NB III-as labdarúgó-bajnokság 25. fordulója következik. Vasárnap 11 órától a Vasas második gárdájának vendége lesz az Eger SE. A hazaiak jelenleg a 13. helyen állnak 31 ponttal, az Eger pedig a 16. 28 ponttal. Korábban a Szentmarjay Tibor Városi Stadionban 1-1-es döntetlen született.

Kedves Szurkolók!

A mérkőzésről nem tudunk minőségi élő közvetítést adni, így ezen a találkozón most elmarad! A fontos eseményeket az összeállítás alatt közölni fogjuk! Köszönjük, hogy velünk vannak, hogy drukkolnak nekünk! 

Schmidt Ákos játékos, Eger SE: Mindenképpen győzelmet várok. Én úgy gondolom, hogy az edzés dinamikája, ritmusa amit mi csinálunk itt minden nap az most ki fog fizetődni. Szerintem egy jó e rendelkezünk, mint szakmailag, mint pedagógiailag, A csapat játékos állománya is kifogástalan. Én szerintem meg fogjuk verni a Vasast, aztán megyünk tovább felfelé.

Ablonczy Gerjén játékos Eger: A holnapi mérkőzésen mindenképpen szeretnénk nyerni. Már az előző mérkőzésen is azt gondolom, hogy megérdemelt lett volna. Abból tanulva, átvettük a dolgokat és a három pont a cél a Vasasnál.

Kövesd csapatunkat az Instagramon is, csak egy kattintás!


 

Vélemény, hozzászólás?