Megye I.: Ismét győzött a csapat

Újabb győzelmét szerezte meg a Heves vármegyei első osztályú labdarúgó-bajnokságban az Eger SE második gárdája. Az ellenfél az Egerszalók volt idegenben. Az első találat a 41. percben született ekkor a hazai Halász volt eredményes. Fordulás után összeszedte magát az Eger és az 53. percben Seres góljával kiegyenlítettek. Majd nem sokkal később pedig Schmidt is betalált, így 2-1-re nyertek az egriek Egerszalókon. 

Nagy Krisztián vezetőedző értékelése: Nagyon jól kezdtük a mérkőzést, az első 20-25 percben beszorítottuk ellenfelünket a kapuja elé. Kialakítottunk ebben az időszakban 2-3 nagyobb helyzetet, azonban nem tudtunk élni ezekkel. Ezután valami megtört és csapkodóvá vált a játékunk, így ellenfelünk nagyobb nyomást tudott helyezni ránk és egy hibánkat kihasználva szerzett vezetést. A második 45 percre rendeztük a sorokat, ismét elkezdtük a saját focinkat játszani, aminek meg is lett az eredménye. Azt gondolom, hogy egy döntetlen szagú meccsen összességében egy góllal azért jobbak voltunk, így megérdemelt győzelmet arattunk.

Eger SE II.: Furik J. – Fabók D. (Sóskuti B., 46.), Daru M., Schmidt Á., Lázár L. (Szikora D., 83.), Lakó Zs. (Terjék D., 91.), Gáspár M., Nyilas L., Papp J., Bozó K., Seres B. (Tolvaj M., 94.). Edző: Nagy Krisztián.
Gól: Halász D. (41.), ill. Seres B. (53.), Schmidt Á. (68.).

 

Kövesd csapatunkat az Instagramon is, csak egy kattintás!


Vélemény, hozzászólás?