NB III.: Alázat, csapatmunka = Három pont itthon tartása

Sűrű a ritmus az Eger SE NB III-as együttesének, hiszen a vasárnapi tiszafüredi mérkőzés után szerdán újra pályára lép a gárda, még pedig hazai pályán. Az ellenfél a Sényő-Carnifex FC lesz, akiknél ősszel 1-0-ás vereséget szenvedett a csapat. Az sényőiek jelenleg a 13. helyen állnak 36 ponttal (10 győzelem, 6 döntetlen, 11 vereség), az egriek pedig a 16. helyen, 33 ponttal várják a folytatást (9 győzelem, 6 döntetlen, 12 vereség). 
Az NB III-as labdarúgó-bajnokság 28. fordulója 16 órakor kezdődik a Szentmarjay Tibor Városi Stadionban!
Fotó forrása: HEOL Sport

Kovács Dávid játékos, Eger SE: Először is szeretném a vasárnapi meccsről elmondani hogy mennyire fontos volt a győzelem. A játékosok és a stáb is átérezte a súlyát a mérkőzésnek, egységesek voltunk és megvalósítottuk teljesen azt, amit szerettünk volna és amire a héten készültünk, nagy lökést adott a csapatnak a győzelem azt gondolom, de ez a 3 pont csak akkor ér valamit hogyha szerdán ugyanilyen alázattal és csapatmunkával itthon tárjuk a három pontot, viszont kellenek az extra teljesítmények, amik meccset meccseket döntenek el.

A Sényő egy fizikálisan nehéz csapat, sok pontrúgás jellemzi őket, van egy extrán jó lövő technikájú játékos a Kapacina Valér személyében, akit én személy szerint jól ismerek. Ha megtudjuk akadályozni a pontrúgásokat és el tudjuk kerülni ezeket azt gondolom, hogy a mi játékunkkal és a szenvedéllyel, ami Füreden is volt, itthon tudjuk tartani a 3 pontot. Ősszel egy agyon nyert meccset sikerült sajnos elbuknunk ellenük, úgyhogy revansot akarunk venni. Személy szerint csalódott voltam nagyon aznap az eredmény miatt, viszont a kislányom akkor született meg és nagyon sok támogatást kaptam a csapattól, ami kárpótolt egy kicsit engem, úgyhogy azt köszönöm nekik!

Nem lehet más a cél, mint a három pont itthon tartása, várunk minden kedves szurkolót és ünnepeljük együtt ismét győzelmet!

 

Céró Bálint vezetőedző, Eger SE: Jó formában lévő riválist fogadunk szerdán. Eltiltottjaink visszatérnek. Az elmúlt hetek játéka bizakodásra ad okot. Reméljük az eső jót tesz a stadion gyepének és hasonló minőséggel tudunk előrukkolni, mint vasárnap. A csapat egyben van, mindent megteszünk, hogy itthon tartsuk a három pontot.

 

Kövesd csapatunkat az Instagramon is, csak egy kattintás!


Vélemény, hozzászólás?