SZEGED-CSANÁD GROSICS AKADÉMIA-EGER SE 1-0 (0-0)
Jók: Szabó Ádám, Tóbik Soma, Sebestyén Csanád

Az MLSZ Országos U14-es bajnokság 17. fordulójában a Szeged-Csanád Grosics Akadémia vendége volt az Eger SE. A mérkőzésen egészen a 69. percig nem dőlt egyik irányba sem, majd ekkor Kovács szerzett találatot az egriek kapujába. Így 1-0-ra a hazai gárda nyert. A bajnokság 18.- fordulójában a KTE LA. együttesét fogadják az egriek a Felsővárosi Sporttelepen április 2-án, vasárnap. A találkozó 12 órakor kezdődik.

Sóskúti Balázs vezetőedző értékelése: Ez a mérkőzés számunkra teljesen más “kávéház” volt. A hazai csapat szinte az egész találkozón dominált.  A labdaszerzéssel többet kellett foglalkoznunk, mint a labdabirtoklással.
Voltak jó egyéni teljesítmények a csapatunkban, de azt figyelembe kell vennünk, hogy ilyen sebességű és intenzitású ellenféllel szemben, ha megfelelő mérkőzést szeretnénk játszani, akkor nem 100% kell, hanem 200% szükséges csapatszinten és egyénileg is. Ami pozitívum a középső zónás és a kapu előtti terület együttes védekezése, illetve a kombinatív játék a labdakihozataloknál. Fejlődnünk kell a nyomás alatti játékban, 1v1 elleni kezdeményezésben és a második labda megszerzésében.
Büszke vagyok a csapatra, mert tisztes helyt álltak a hazai csapat ellen és egészen a 70. percig élt a remény, hogy 1 ponttal hazatérhetünk.
Megérdemelt a hazai győzelem!
A héten a Kecskemét csapatát fogadjuk, ami megint csak nem lesz egyszerű mérkőzés, de mindent megteszünk azért, hogy jó játékot tegyünk le az asztalra!
További sok sikert a hazai csapatnak!
Hajrá Eger!

 

Kövesd csapatunkat az Instagramon is, csak egy kattintás!


Vélemény, hozzászólás?