NB III.: ,,Menekülés” a győzelembe

Nem áprilisi tréfa! Egy győzelem lélektani szempontból sokat jelentene vasárnap az Eger SE NB III-as csapata számára. Április 2-án a Karcag vendége lesz a gárda, mégpedig a Balmazújvárosi Városi Stadionban. Korábban ősszel 2-0-ás győzelmet szereztek az egriek a Szentmarjay Tibor Városi Stadionban. Ellenfelünk jelenleg az 5. helyen áll 13 győzelemmel, 5 döntetlennel és 10 vereséggel. A találkozó 15 órakor kezdődik. 

Papp Kristóf játékos, Eger SE: Egy jó mérkőzésre számítok. A csapat abszolút készen áll. Úgy gondolom, hogy az elmúlt egy hétben ez a két meccs nyilván egy kicsit megfogta a lábakat, de készen állunk. Egy jó ellenfél ellen fogunk pályára lépni, be szeretnénk bizonyítani, hogy sem az őszi 2-0-ás győzelem, sem pedig a Tiszafüredi nem egy-egy egyszeri kiugró teljesítmény volt. Szeretnénk ismét legyőzni a Karcagot.

Szalay Alex játékos, Eger SE: Úgy gondolom, hogy most már elértünk abba a szakaszba, hogy nem lehet mellé beszélni, és nem lehet minden meccsen az elvárás csak is a három pont. Úgy, hogy nyilván ennek a fényében utazunk nem Karcagra, hanem Balmazújvárosba, ahol a Karcaggal mérkőzünk. Három pontot kell szerezni.

 

Kövesd csapatunkat az Instagramon is, csak egy kattintás!


Vélemény, hozzászólás?