U9: ,,Sajnos egy gyengébb napot fogott ki a csapat.”

Vasárnap U9-es csapatunk is megkezdte szereplését a Kölyökliga Felsőházában. Fiataljaink ezúttal is két mérkőzésen mérettették meg magukat, sajnos egy gyengébb napot kifogva, melynek eredménye egy nagyarányú győzelem, és egy utolsó percekben elvesztett mérkőzés.

Dr. Török Márton edző értékelése: Az első mérkőzésen a Mészöly Focisuli „kellemes” ellenfélnek bizonyult. Már itt is szokatlan technikai hibákkal játszottunk, támadásaink felépítése akadozott, védekezésbe pedig nehézkesek voltak az átmenetek. Ugyanakkor rúgtunk hat gólt, egyenletes félidei elosztásban, és a győzelmünk egy percig sem forgott veszélyben, a gyerekek becsülettel mentek végig. A következő, kecskemétiek elleni meccs előtt próbáltuk rendezni a sorokat, több-kevesebb sikerrel. Az első félidőben hiába vezettünk több góllal is és fordultunk előnnyel a második játékrészre, elég izzadságos küzdelmet vívtunk. A második játékrészben már semmi nem jött össze. Rossz helyezkedések, a támogató mozgások és a koncentráció hiánya, rengeteg eladott labda és sok ki nem kényszerített hiba jellemezte játékunkat. Mindezeknek sajnos meg is lett az „eredménye”, mert a kecskemétiek agresszív, csupa szív és küzdeni tudásból példaértékű játékukkal egyenlítettek, majd 30 másodperccel a vége előtt a győztes gólt is megszerezték – teljesen megérdemelten. A sok rúgott gólunk ellenére kiemelni senkit sem szeretnék. Többen hozták átlagos teljesítményüket, ugyanakkor 1-2 játékosunk sajnos tudása alatt teljesített.

Kisebb tompaság jellemzi most a csapatot, mely az edzéseken magatartásbeli problémákkal és az eddigi töretlen lelkesedés visszaesésével is párosul. Ezeknek az okait feltárva megteszünk mindent, hogy visszatérjünk a helyes útra, mert rengeteg potenciál van a gyerekekben! Sok-sok mérkőzés vár még ránk a tavasszal, így arra is törekszünk, hogy a mentális felkészítés is eredményesebb legyen, a gyerekek örömmel focizzanak, és megelégedéssel jöjjenek le a pályáról!

 

Eredmények:

Eger SE – Mészöly Focisuli 6-2 (3-1)

Eger SE – Hírös Ép 4-5 (4-3)

 

Résztvevő játékosaink:

Filep Zalán

Roszkos Lénárd

Juhász Örs

Menyhárt Tamás

Czank Csongor

Kun Levente

Czinege Balázs

 

Kövesd csapatunkat az Instagramon is, csak egy kattintás!


Vélemény, hozzászólás?