A listavezető UDSE otthonában lépett pályára az Eger SE U16-os csapata Budapesten. A mérkőzést követően már csak 2 pont az egriek hátránya, hiszen 1-0-ra nyertek a rangadón. A következő mérkőzésen a MVSC-Miskolc együttesét fogadják a fiúk a Felsővárosi Sporttelepen április 15-én.

Gyetván Krisztián vezetőedző értékelése: A mérkőzést megelőzően öt pont volt a hátrányunk, igaz egy találkozóval kevesebbet játszottunk. Meglepően sok néző volt kíváncsi a rangadóra, amiben nem is volt csalódása a helyszínen lévőknek. A két csapat a kezdő sípszó után rögtön elkezdte a feladatát és egy remek mérkőzést produkáltak, rengeteg párharccal, átmenettel. A változatos, jó iramú meccsen az első félidőben két kapufát rúgtunk, majd kihagytunk két nagy helyzetet. Az igazsághoz tartozik, hogy a hazaiak előtt is adódtak lehetőségek, de gól nem született sem az egyik sem a másik oldalon. A második félidőben a hazaiak rákapcsoltak és több helyzetük volt és kellett a kapusbravúr is, majd a félidő közepén egy jól eltalált lövéssel megszereztük a vezetést. A találkozó vége meleg volt, de a fiúk kitették szívüket és lelküket a pályára és segítették egymást, majd a hármas sípszó pillanatában boldogan ugrottak egymás nyakába. Megemeljük a kalapunkat a srácok előtt, büszkék vagyunk rájuk: a mérkőzés előtt megbeszéltekből mindent betartottak, nagy szívvel és kiváló mentalitással futballoztak, hozzáállásuk példaértékű volt. Gratulálunk mindenkinek, a szülőknek pedig ismételten köszönjük a biztatást.

Hamar Botond játékos értékelése: Szerdán az UDSE csapatához utaztunk és tudtuk hogy ha ezt a meccset megnyerjük nagy lépést tehetünk a bajnoki cím felé. Így is készültünk! Már az öltözőben lehetett érezni hogy a jókedv mellett nagy a koncentráció is, a meccset jól is kezdtük. Azt lehet mondani, hogy az első félidő a miénk volt. A támadó játékunk veszélyes volt ez a helyzetekben is látszódott. Két kapufánk és több nagyobb helyzetünk volt, de ezek sajnos gólt nem értek. A második félidőben az ellenfél sokkal jobban kezdett és dominált. Támadásaikat szépen kivédekeztük. Kapusunk Molnár-Nagy Marcell nagy védései is sokat segítettek a győzelem megszerzésében. A 70. percben Koczka Krisztofer távoli bombájával megszereztük a vezetést és ezt az előnyt meg is tartottuk. A hősies védekezés a végéig kitartott. Ezzel a győzelemmel nagy lépést tettünk a …………. Gratulálok a csapatnak!

 

Kövesd csapatunkat az Instagramon is, csak egy kattintás!


Vélemény, hozzászólás?