U8: Molnár Gábor, a torna legjobb játékosa

2023.04.08. Jászfényszaru, Húsvéti Nagy Gólvadászat Kupa, U8

2015-ös korosztály

Az Eger SE U8-as korosztálya a jászfényszarui Húsvét Kupán szerepelt, ahová Nagy Barbara U9-es vezetőedző kísérte a gyerekeket az elmúlt szombaton. 

Eredmények:

Eger – FC Hatvan                        3-0

Eger – Mezőkövesd U7               9-0

Eger – Szolnoki Máv                   0-0

Eger – JVSE                                 2-2

Eger – Mezőkövesd U8             0-1

Eger – Carvalho Focisuli          2-0

Így összesítésben 3. helyen végeztünk és bronzérmet szereztünk.

A torna legjobb játékosa: Molnár Gábor (Eger SE)

Az U8-es bronzérmes csapat tagjai:

Molnár Gábor, Lengyel Hunor, Tóth Marcell, Prokaj Benett, Czinege Balázs, Kun Levente, Menyhárt Tamás, Barankai Zalán, Szakács Bence.

Nagy Barbara vezetőedző értékelése: Jól ismertem a gyerekeket, hiszen már mindenkivel dolgozhattam együtt, jó volt újra köztük lenni és azt látni, ezek a gyerekek mennyire jó közösséget alkotnak. Remekül alakult számunkra a nap, hiszen a csoportunkból magabiztosan jutottunk tovább. Következett a döntőbe jutásért vívott párharc a Mezőkövesd U8-as csapatával. Szebb és tudatosabb focit játszottunk, rengeteg helyzetet kialakítottunk, azonban a gólt a Mezőkövesd rúgta. A továbbiakban a Carvalho focisulival játszottunk a 3. helyért és magabiztosan focizva nyertük meg a mérkőzést. Köszönet a szakmai igazgatónak, Györök Tamásnak, hogy támogatta az elképzelésemet és létrejöhetett ez a nap.

A torna legjobb játékosa is egy kapus lett. Az edzők szavazatai alapján csapatunkból Molnár Gábor érdemelte meg a díjat!

Kövesd csapatunkat az Instagramon is, csak egy kattintás!


Vélemény, hozzászólás?