NB III.: Meg lesz a harmadik egymás után?

A sűrű hét utolsó mérkőzése következik az Eger SE NB III-as csapata számára. Az utóbbi két találkozó győzelemmel zárult, vajon meg lesz a harmadik? https://adatbank.mlsz.hu/club/59/0/25414/32/246419.html

A bajnokság 32. fordulójában a Körösladány együttese érkezik a stadionba. Októberben 2-1-re nyertek az ellenfél és jelenleg a harmadik helyen állnak. A találkozó 17 órakor kezdődik. 

Schmidt Ákos már többször is szerepet kapott az Eger SE NB III-as csapatában, győzelmet vár a hétvégétől.

Schmidt Ákos játékos, Eger SE: Rendkívül izgatott vagyok, úgy gondolom, hogy egy olan sorozatot kezdtünk most el ezzel a két nyertes mérkőzéssel, amit a maradék hét mérkőzésen már nem nagyon fognak megállítani. Én nagyon örülök, hogy bizalmat szavaztak nekem. Remélem egyre többet és többet kapni ezzel én élni is fogok és bebizonyítom, hogy miért vagyok itt.

Vattay Márton szerint felkészült a csapat a vasárnapi mérkőzésre.

Vattay Márton játékos, Eger SE: A vasárnapi mérkőzéstől egy nagyon erős találkozót várok, hiszen a Körösladány egy jó ellenfél. Úgy gondolom, hogy felkészültünk és az elmúlt két meccse győzelmet pozitív hangulatot adott a csapatnak és ezt szeretnénk kihasználni és megverni a hazai pályán szeretnénk megverni a Körösladányt.

 

 

Kövesd csapatunkat az Instagramon is, csak egy kattintás!


Vélemény, hozzászólás?