NB III.: Nem sikerült a pontszerzés

A BKV Előre és a Jászberényi siker után a harmadik mérkőzésen nem sikerült a pontszerzés az Eger SE számára. Az NB III-as bajnokság 32. fordulójában a Körösladány látogatott a Szentmarja Tibor Városi Stadionba. Egészen a 75. percig kellett várni a gólörömre, de sajnos nem a hazai gárda javára. Az Eger továbbra is a 16. helyen áll. https://adatbank.mlsz.hu/match/59/0/25414/32/1735789.html

Céró Bálint vezetőedző, Eger SE: A bajnokság harmadik helyezettjével játszottunk ennek ellenére, úgy gondolom, hogy kiegyenlített mérkőzés volt, vármelyik csapat megnyerhette volna. Erre szokták mondani, hogy klasszikus egy gólos találkozó volt. Ahogy az első félidőben meg voltak a Körösladánynak a lehetőségei, úgy nekünk a második félidőben. Szép játékról nem beszélhetünk egyik csapat részéről sem, ugyanis a mélytalaj nagyon megnehezítette az együtteseknek a dolgát. Igyekeztünk ehhez alkalmazkodni mi és a vendéggárda is. Aztán egy nagyon kétes bírói ítélet után a kipattanót értékesítette a Körösladány. Még volt egy tiszta fejesünk utána, hogy az egyik pontot itthon tudjuk tartani, de nem sikerült. Emiatt csalódottak vagyunk nagyon, hiszen egy egész jó sorozatot tudtunk építeni az elmúlt időszakban. Csak a Sényőtől és a Körösladánytól kaptunk ki. Nagyon fájó, hogy hazai pályán, de nem sok időnk van szomorkodni, mert jövő héten Debrecenben látogatunk, hogy pontot szerezzünk.

Nem szeretnénk kifogásokat keresni, aki ismeri a csapatot és az átlag életkorát azt, hogy már gyakorlatilag 20 és fél év alatt volt a csapat életkora, abból ugye egy Simon, Hegedűs, Fényes, Kovács mindig hiányzik. Nemcsak játék tudásban hanem karakterileg is. Ezek mind csak kifogások lennének, a tényszerűség miatt szeretnénk elmondani, hogy hiányzott Kokó és Fény is. Nehéz volt nélkülük.

A BVSC bebiztosította a bajnoki címét, egyenlőre azonban a DEAC-cal szeretnénk foglalkozni. Egy nagyon jól szervezett csapat, ők is a dobogóért küzdenek. Nekünk a dolgunk az, hogy felkészüljünk belőlük és a rendelkezésre állok játékosokkal elhozzunk a három pontot.

 

Kövesd csapatunkat az Instagramon is, csak egy kattintás!


Vélemény, hozzászólás?