Az Eger SE U16-os csapata hazai környezetben fogadta az MVSC Miskolc gárdáját. A mérkőzésen esett az eső, azonban nem csak az vízcseppek hullottak, hanem a gólok is, mind az Eger javára. https://adatbank.mlsz.hu/match/59/0/25971/20/1806974.html

Gyetván Krisztián vezetőedző értékelése: A mérkőzés alaphangját Németh Gábor óriási gólja adta meg, és ennek megfelelően a folytatásban is maradtunk támadásban. A helyzetek kihasználásával a találkozó elején nem is volt gond, hiszen a 8. percben László Soma duplázta meg az előnyünket. A félidő további részében is a mi akaratunk érvényesült, igaz a helyzetkihasználásunk romlott, de a mutatott teljesítmény igen magas színvonalú volt a mieink részéről. A félidő lefújása előtt közvetlenül egy letámadásnak köszönhetően Kósa Zalán talált a kapuba, így 3-0-ás vezetéssel mehettünk az öltözőbe.

A 3-0-ás vezetésünkről induló második etap is ott folytatódott ahol az első abbamaradt, viszont itt az utolsó passzokba hiba csúszott, így továbbra is kimaradtak a helyzeteink. Húsz perc elteltével Koczka Krisztofer távoli bombájával már négy az előny,  a teljesen szétesett vendégekkel szemben. Szemre is tetszetős megoldások jellemezték a játékunkat, helyzetek sokaságát dolgoztuk ki, aminek a vége előtt 10 perccel meg is lett az eredménye, hiszen Kelemen Balázs egy kényszerítőzés után talált a kapuba, majd rá egy percre egyéni szólót követően Mester Csanád volt eredményes, így már hattal mentünk. A mérkőzés lezárásaként pedig még Kelemen Balázs szerzett újabb gólt, beállítva ezzel a 7-0-ás végeredményt.

Azt gondoljuk, hogy minőségi futballt játszottunk. Nagyon szép támadásaink voltak, igen komoly fölényben fociztunk és ilyen arányban is megérdemelten nyertünk. Sőt, a helyzetek alapján akár kétszámjegyű is lehetett volna az eredmény. Jó volt látni, hogy a gyerekek nagy elánnal vetették bele magukat a mérkőzésbe és aminek nagyon örülünk, hogy a hét gólunkat hat játékos szerezte. Köszönjük a szép számú közönségünknek a biztatást, a mérkőzés végén nekik is járt a vastaps.

A folytatásban a Dunaújváros vendége lesz az Eger április 22-én. 

 

Kövesd csapatunkat az Instagramon is, csak egy kattintás!


Vélemény, hozzászólás?