NB II.: ,, A nyíregyiek megérdemelten nyertek, de nagyon büszke vagyok a lányokra!”

Az NB II-es női bajnokság 17. fordulójában az Eger a Nyíregyháza vendége volt. A 24. percben megfogyatkozott a vendégcsapat, majd érkezett az első hazai találat is. Az első félidőben még kétszer volt eredményes a Spari, majd a második játékrészben 3-2-re szépítettek az egriek. Végül azonban háromszor ismét betalált a házigazda a vendégek kapujába, így 6-3-ra nyertek. https://adatbank.mlsz.hu/match/59/0/25873/17/1749273.html

Dr. Vitányi László vezetőedző értékelése: A Nyíregyháza összesen hét gólt kapott a mostani mérkőzést megelőzően a bajnokságban. Sajnos kapusposzton még mindig ad hoc megoldásaink vannak, eltűnt hálóőrünk miatt… Fentiek miatt természetesen a bajnokság egyik legjobb csapatának otthonában, a bajnoki címre hajtó hazaiak ellen nem mi számítottunk az esélyesnek. Viszont a lányok ismét jelezték, hogy ha sikerül még a 2-3 fennmaradó problémánkat megoldani, akkor nagyon komoly tényezők lehetünk. A korai kiállítás miatt emberhátrányban játszva is egyenrangú partnerek voltunk. Bár a nyíregyiek megérdemelten nyertek, de nagyon büszke vagyok a csajokra! Igazán szuper teljesítményt nyújtottak, nagy gratula illeti őket! Ellenfelünknek köszönjük a mérkőzés utáni vendéglátást!

A bajnokság következő mérkőzésén a Gyulai Amazonok csapatát fogadja az Eger április 29-én, szombaton, a Szentmarjay Tibor Városi Stadionban 10 óra 30 perctől.

 

Kövesd csapatunkat az Instagramon is, csak egy kattintás!


Vélemény, hozzászólás?