NB II.: Mozgalmas szombat elé néz a női csapat

Az NB II-es Eger SE női csapata mozgalmas szombat elé néz. Délelőtt a Szentmarjay Tibor Városi Stadionban a bajnokság 18. fordulóját játsszák. A Gyulai Amazonok jelenleg az 5. helyen állnak. 13 mérkőzésből 5 győzelemnél, 4-4 döntetlennél és vereségnél járnak. Az Eger SE pedig a 8. helyen áll 3 győzelemmel és 10 vereséggel.

dr. Borosi Dorina játékos, Eger SE: Az előző héten mutatott hozzáállásunkra most is nagy szükségünk lesz. Nagyon örülnénk a győzelemnek, az előző hetekben sikerült elég szoros meccseket játszanunk. Úgy gondolom, hogy mindenki felkészülten várja a szombati mérkőzést. Külön izgalom, hogy most először fogunk a Szentmarjay stadionban játszani. Remélem ez is egyfajta motivációt fog jelenteni a csapat számára.

Az Amazonok elleni mérkőzés után még 4 forduló van hátra a női csapat számára a bajnokságban. https://adatbank.mlsz.hu/club/59/0/25873/18/249358.html

A délelőtt után az utolsó NB II-es futsal találkozó következik a gárda számára. Fontos mérkőzés vár az együttesre az Alsózsolca Sportcsarnokban, hiszen míg az Eger 25 ponttal a harmadik, addig az újfehértói gárda pedig a negyedik 24 ponttal.

Az egriek 15 órától a Borsod Sport Klub vendégei lesznek, ahol amennyiben nyernek bronzérmes a csapat.

Csehi Kincső játékos, Eger SE: A szombati napon két fontos mérkőzés is vár a csapatra, elsőként szombat délelőtt idén először játszhatunk a Szentmarjay Tibor Városi Stadion gyepén, ahol az ellenfél a Gyula csapata lesz. Örülünk, hogy a stadionban mérhetjük össze a tudásunkat, azon leszünk, hogy a 3 pontot begyűjtve, a mérkőzés után nagy önbizalommal utazzunk Alsózsolcára, ahol a szezon legfontosabb futsal mérkőzése vár ránk. Nem lesz egyszerű meccs, viszont kötelező nyerni, mert az számunkra a dobogó 3. fokát jelentené. A célunk egyértelműen mindkét meccset megnyerni. Úgy gondolom az akarattal és a koncentrációval nem lesz gond. A lányokkal felkészülten és nagy eséllyel megyünk ki mindkét csapat ellen a pályára.

 

 

Kövesd csapatunkat az Instagramon is, csak egy kattintás!


Vélemény, hozzászólás?