NB III.: A Hajdúszoboszló következik a hatvani pályán

Az NB III-as bajnokság ban szereplő Eger SE ismerős helyszínre látogat hétvégén. A 35. fordulóban a Hajdúszoboszló vendégei lesznek, azonban a találkozót a Hatvani Népkert Sporttelepen játssza a két csapat. A ,,házigazda” pályáját felújítják, ezért rendezik meg a mérkőzést mást helyszínen. 

A szoboszlói gárda jelenleg a 15. 44 ponttal, az Eger pedig 40 ponttal a 18. helyen áll. A közép mezőny szoros, így nagy szüksége van az egri csapatnak a győzelemre, hiszen ezt követően már csak három mérkőzésen bizonyíthatnak. Ősszel 2-0-ra nyert az Eger. Vajon megismételhető a siker?

Céró Bálint vezetőedző Eger SE: Egy nehéz hétvégén vagyunk, ahol nem úgy sikerültek a dolgok, ahogy azt elterveztük. Viszont a fiatal csapatomra nagyon büszke vagyok, mert a bajnokság élcsapatai ellen is tudtak jó félidőket produkálni, ami sajnos eredményekben nem mutatkozott meg. Ez is egy fejlődési folyamatnak a része, játszottunk már mindenféle meccset. Volt olyan, hogy jó játékkal kikaptunk, vagy rossz játékkal győztünk. Most megint csak egy dolog fog számítani, hogy nyerjünk és elhozzuk a három pontot. Nehéz helyzetben vagyunk, de ezeknek a játékosoknak a karakterének a fejlődéséhez ez egy fontos állomás, megnézzük hol tartunk. A cél természetesen, hogy győzzünk, a három pont, majd utána pedig az, hogy tudjunk készülni a bajnokság hajrájára.

 

Kövesd csapatunkat az Instagramon is, csak egy kattintás!


 

Vélemény, hozzászólás?