Eger – Dunaújváros 3-2 (2-0)

Hazai pályán játszott az elmúlt hétvégén az Eger SE U15-ös csapata. A Felsővárosi Sporttelepen elsőként a házigazdák találtak be az ellenfél kapujába, majd csak a második félidőben érkezett a válasz a vendégektől. Végül pedig 3-2-re az Eger nyert. https://adatbank.mlsz.hu/match/59/0/25972/22/1807173.html

Sipos Lajos vezetőedző értékelése: Soron következő mérkőzésünkön a Dunaújváros korosztályos csapatát fogadtuk, akiktől az odavágon 4-1 arányú vereséget szenvedtünk. Az alsóházi rangadót nagy várakozás előzte meg, a fiúkon lehetett egy kis feszültséget érezni. A mérkőzést jól kezdtük, már a 6. percben vezetést szereztünk amikor is Racsek gyönyörű indítását Besenyei gólra váltotta. A mezőnyben nagy csata folyt, sok párharccal szabálytalansággal fűszerezve. A srácok meglepően sok hibát vétve, nagy százalékban rossz döntést hozva fociztak, mégis növelni tudtuk a 25. percben vezetésünket Tábori Nándor szép góljával.

A második játékrészben sem lettünk higgadtabbak kapkodás, rossz játékhelyzet megoldások, olykor pánik volt tapasztalható, ami a vendégek szépítő gólját követően még rosszabb lett. Harmadik gólunk azt gondoltam megnyugtatja a fiúkat, hát nem így lett… A meccs utolsó 10 percében káosz uralkodott a fejekben és bizony a vendéggárda közel állt az egyenlítéshez. Végül Kozák kiállítása miatt 10 főre apadva sikerült a három pontot itthon tartani.

A szezon eddigi leggyengébb produkcióját láthatta a közönség, ennél sokkal jobb játékot láttunk a tabella elején lévő csapatok ellen. A megszerzett 3 pont miatt dicséret illeti a fiúkat, de azt is látnunk kell, hogy az esélyesség terhét még nehezen kezeljük valamint labdával még nem tudunk magabiztos játékot nyújtani, amin dolgozni fogunk.

Gólja és gólpassza miatt kiemelendő Besenyei játéka, valamint Balogh és Neufeld jó védekező munkája volt még átlag feletti.

 

Kövesd csapatunkat az Instagramon is, csak egy kattintás!


 

Vélemény, hozzászólás?