NB III.: Az utolsó percekben dőlt el a három pont sorsa

A 91. percben egy büntetőt értékesített, majd a 93.-ban egy újabb találattal döntötte el az NB III-as bajnokság 36. fordulóját a Putnok, a Szentmarjay Tibor Városi Stadionban. Az Eger SE nem szerzett pontot, így a sorsuk továbbra is a kezükben van. https://adatbank.mlsz.hu/match/59/0/25414/36/1735833.html

Céró Bálint vezetőedző értékelése: Úgy érzem, hogy 90 percig, két félidőn keresztül méltó ellenfelei voltunk a bajnokság egyik legjobb csapatának. A 90. perc után kétszer egymás után a kapusra vezettük a labdát, két ziccert hagytunk ki egymás után, majd ellenfelünk kapott egy büntetőt. A videó felvételek alapján, hogy most ez jogos vagy sem mindenki eldönti. Nyilván 1-0-ás hátrányban, ilyen lélektani helyzetben, amiben most vagyunk nem tudtunk váltani és ellenfelünk megszerezte a második találatát. A foci az gólra történik és megérdemeltem vagy sem, de az ellenfél nyerte a mérkőzést. Igyekszünk pozitívak maradni, a hibákat kijavítani. Az egyéni felelősség vállalásban mindenkitől azért ettől többet várok, főleg az ellenfél kapuja előtt, hiszen rúgott gólok nélkül nem tudunk kilábalni ebből a helyzetből amiben vagyunk.

Tehát továbbra is a csapaton múlik, hogy hol fejezik be a bajnokságot, hiszen a Füzesgyarmat, a Vasas II. és a Tiszaújváros is kikapott, így tartja a 17. helyét az Eger. A következő fordulóban a Pénzügyőr csapatát fogadják az egriek május 14-én, vasárnap 17 órától. Majd a tavaszi sorozatot a Tiszaújváros otthonában zárják. 

 

 

 

Kövesd csapatunkat az Instagramon is, csak egy kattintás!


Vélemény, hozzászólás?