U14: Férfias győzelem a Mezőkövesd otthonában!

All-focus

MEZŐKÖVESD ZSÓRY FC-EGER SE 1-2 (0-1)
Gólszerzők: Jónás, Seres
Jók: Jónás Barna, Mádi-Nagy Zsolt

Az MLSZ Országos bajnokság Alap csoportjában a 23. fordulót játszotta az Eger SE U14-es korosztálya. Az ellenfél a Mezőkövesd gárdája volt idegenben. A 33. percben először az egri Jónás szerzett találatot, majd Seres csatlakozott nem sokkal később. Végül a hazaiak is betaláltak egyszer, így 2-1-re az Eger nyert. https://adatbank.mlsz.hu/match/59/0/25969/23/1804124.html

Sóskúti Balázs vezetőedző értékelése: Az egész mérkőzés férfias játékot hozott mind a két csapat részéről. A pálya mérete miatt perdöntő volt az, hogy melyik gárda tud jobban kijönni a párharcokból. Ezen a találkozón úgy érzem, hogy mi szervezetebben és koncentráltabban játszottunk, mint az ellenfél. A mérkőzésen pozitívum volt a csapat egységes védekezése, jól biztosítottuk egymást a hosszú indításoknál, ahol arányában többször sikerült megszerezni a második labdákat, vagy az ellenfelet hibára kényszeríteni. A kombinatív játék az első félidőben rendben volt, szép akciókat tudtunk felépíteni a pálya szélső területein. Sajnos ez a második játékrészben már nem volt az igazi. Fejlődnünk kell a labdabirtoklásban, mert mindig azt érzem, hogy sokszor “ad hoc” jelleggel veszítjük el a labdát, vagy egyéni önzőség vagy bátortalanság miatt vagy pedig, mert nem segítjük ki a társunkat mozgásunkkal.
Összességében elégedett vagyok a csapattal, amit kértem az öltőzben azt el is végezték. Mentálisan erős volt a gárda, aminek én nagyon örülök, hiszen véleményem szerint ez az egyik legfontosabb része ennek a sportágnak.
Sok sikert a Mezőkövesd csapatának!
Hajrá Eger!

A bajnokság következő mérkőzésén az Eger SE a Nyíregyháza együttesét fogadja május 14-én. 

 

Kövesd csapatunkat az Instagramon is, csak egy kattintás!


 

Vélemény, hozzászólás?