U9: Czinege Balázs védőként és támadóként is kiemelkedett

Az Eger SE U9-es csapatának egyik fele a Kölyökligán, másik fele pedig az MLSZ-es bajnokság következő fordulóján vett részt Szolnokon, így biztosítva az összes játékosnak a játéklehetőséget.

Nagy Barbara vezetőedző értékelése: Erre a tornára kapusaink nélkül utaztunk el. Itt szeretném megemlíteni a két Olivérünket, Domoszlai Olivért és Kereszturi Olivért, akik most is bebizonyították, hogy igazi csapatemberek és ők felváltva védték végig mind a négy mérkőzést. Koncz Zsófia és Tóth Marcell az U8-as csapatunk tagjai is velünk tarthattak és mindvégig harcosan játszva rengeteget tettek hozzá együttesünk játékához. Rendkívüli melegben négy nagyon hasznos mérkőzést játszottunk, melyen 3 győzelem és 1 vereség a mérlegünk. Mindenki nagyon jól érezte magát ezen a napon. Csapatunkból a legkiemelkedőbb teljesítményt Czinege Balázs érdemelte ki.

Az U9-es csapat: Koncz Zsófia, Tóth Marcell, Domoszlai Olivér, Szabó Zente, Kereszturi Olivér, Czinege Balázs, Juhász Örs,  Nádaski Zétény, Lévai Marcell Áron.

Czinege Balázs védőként és támadóként is kiemelkedett, 6 gólt szerzett Szolnokon!

Szép volt Bazsi!

 

Kövesd csapatunkat az Instagramon is, csak egy kattintás!


Vélemény, hozzászólás?