Bozsik Fesztivál: Ismét óvodások vették birtokba a Felsővárosi Sporttelepet

Május 8-án hétfőn a harmadik Intézményi Bozsik Fesztivált rendezte meg az Eger SE. A Felsővárosi Sporttelepen, több mint 250 óvodás korú gyermek ismerkedhetett meg a foci labdával. 

Káplár Tamás körzet vezető értékelése: A tavaszi félévben többszöri próbálkozásra sem sikerült megrendeznünk a soron következő Bozsik Intézményi Fesztivált a körzetbe tartozó ovisok számára, a rossz idő másodszorra is keresztbe húzta a számításainkat.

Ezúttal azonban kiváló körülmények között láthattuk vendégül a legkisebb focista palántákat. A már szokott módon, két csoportban érkeztek hozzánk a gyerekek, majd egy rövid megnyitó és zárás között 4×10 percben volt lehetőségük megmozgatni magukat.

A fesztivál egyre gördülékenyebben működik, az óvodai dolgozók és lassan már a gyerekek is tudják a „koreográfiát”, ami nagy segítség a fesztivál lebonyolításánál. Emellett a gyerekek egyre bátrabbak a pályán és azon kívül is, ezúttal már nem csak táncolással zártuk a fesztivált, egy-két bátrabb gyerkőc énekkel szórakoztatta a többieket.

 

 

Kövesd csapatunkat az Instagramon is, csak egy kattintás!


 

Vélemény, hozzászólás?