NB III.: Eger SE – Pénzügyőr SE 1-2

Kikapott az Eger SE NB III-as csapata a 37. fordulóban. Az ellenfél a Pénzügyőr SE volt a Szentmarjay Tibor Városi Stadionban. Az első félidőben Bogdán talált be az egriek kapujába, majd a második félidő 71. percében tovább növelte előnyét a vendégegyüttes. Végül nem sokkal később Schmidt góljával szépített az Eger, de többször nem ért hálót a labda, így 2-1-re a Pénzügyőr nyert. https://adatbank.mlsz.hu/match/59/0/25414/37/1735843.html

Céró Bálint vezetőedző értékelése: Úgy kezdtük a mérkőzést, ahogy kell egy ilyen találkozót. Sok helyzetünk volt, lövésünk, lehetőségünk, aztán ezek nem mentek be. Ebből nem tudtunk jól újraéledni, erőre kapni. Lélektani szempontból a legrosszabbkor kaptuk a gólt, az első félidőben. A második játékrészben próbáltunk változtatni, rendezni a sorokat. Majd egy védelmi hibát követően az ellenfél megduplázta az előnyét. Utána még tudtunk szépíteni és igyekeztünk megtartani legalább az egyik pontot, viszont ez sajnos nem sikerült. Sajnos a csapatból hiányoznak azok a karakterek, játékosok, akik olyan rutinnal rendelkeznek, hogy ilyen helyzetben gólt tudjanak lőni, helyzetbe tudjanak kerülni, jó technikai megoldást tudjanak alkalmazni. Jelen pillanatban vonal alatt vagyunk, de amíg a matematikai esély él, hogy megtartsuk a harmadosztályú tagságunkat, addig küzdeni fogunk.

A bajnokságból még egy mérkőzés van hátra. A Tiszaújváros otthonában fejezi be a fordulókat az Eger SE. A találkozó 17 órakor kezdődik.

 

Kövesd csapatunkat az Instagramon is, csak egy kattintás!


Vélemény, hozzászólás?