Az MLSZ Regionális bajnokság Keleti-csoport 24. fordulóját játszotta az Eger SE U16-os csapata az elmúlt hétvégén. Az ellenfél a BVSC-Zugló volt a Felsővárosi Sporttelepen. Németh, Koczka és Hamar góljaival az 58. percben 3-0-ás vezetést szerzett a hazai gárda. Majd a vendégektől Bándi talált be, végül Kelemen a negyedik gólt is berúgta a vendégek kapujába, 4-1-re nyert az Eger. Így eldőlt, hogy a második helynél rosszabb pozícióban nem végezhet a gárda. https://adatbank.mlsz.hu/match/59/0/25971/24/1807004.html

Gyetván Krisztián vezetőedző értékelése: A csapat megmutatta mindkét arcát a hétvégi bajnoki mérkőzésen, hazai pályán, a BVSC-Zugló együttese ellen. Az első félidőben azt a felét, ami az elmúlt két találkozón jellemzett minket, a másodikban pedig azt, amit ez a gárda tud játszani. Az elsőre a szenvedő, egyénieskedő játék volt jellemző, amikor csak rossz megoldások születtek a pályán, a másodikra pedig a rövidpasszos, kevés érintésszámos, sok futásos, aminek meg is lett az eredménye, hiszen a második játékrész elején 10 perc alatt el is döntöttük a mérkőzést. Igaz ehhez a második félidőhöz kellett egy igen alapos fejmosás a szünetben. Ezzel a mérkőzéssel eldőlt, hogy a második helynél rosszabb pozícióban nem végezhet az csapat. Gratulálok mindenkinek!

Április 17-én a Dunakanyar SE-Szentendre elleni találkozót pótolja az Eger SE. A Felsővárosi Sporttelepen 17 órakor kezdődik a mérkőzés. Ezt követően pedig még két találkozó vár a csapatra. Május 24-én Vácra utaznak, majd a bajnokságot hazai pályán fejezik be a Szeged gárdája ellen.

Kövesd csapatunkat az Instagramon is, csak egy kattintás!


Vélemény, hozzászólás?