Eger SE – Gyöngyösi AK 1-2 (0-2)

Az MLSZ Regionális bajnokság 24. fordulójában az Eger SE U15-ös csapata megyei rangadót játszott hazai pályán. Az elmúlt hétvégén az ellenfél a Gyöngyös volt, akiknél korábban 4-1-re kapott ki az Eger. A Felsővárosi Sporttelepen Csuzi találatával szerezte meg a vezetést a vendégegyüttes, majd Molnár is betalált még az első félidőben, így 2-0-ra a gyöngyösiek vezettek. Fordulás után a házigazdák Demeter góljával szépítettek, de nem sikerült a győzelem a megyei rangadón. https://adatbank.mlsz.hu/match/59/0/25972/24/1807190.html

Sipos Lajos vezetőedző értékelése: Soron következő bajnokinkat hazai környezetben a Gyöngyös korosztályos csapatával vívtuk. A mérkőzést nem kezdtük jól, az első negyedóra a vendégegyüttes labdabirtoklásáról szólt, a fiúk nem voltak felpörögve, nem volt meg a kellő fordulatszám. Aztán ahogy teltek a percek egyre többet volt nálunk a labda, és már az ellenfél kapujáig is eljutottunk olyannyira, hogy ziccerekig jutottunk, amikből sajnos nem sikerült gólt elérni. Természetesen a foci örök szabálya most is érvényesült azaz “ha nem rúgod be a helyzeted, berúgja azt az ellenfél”. A 25. és a 36. percben így is történt, két taktikai fegyelmezetlenségből gólt kaptunk, amit mostanában már nem szoktunk elkövetni.

A második játékrészben sem volt meg bennünk a kellő átütő erő, de a srácok tették a dolgukat becsülettel, ami – a semmiből bár de – gólt eredményezett. A szépítésünk után újabb ajtó-ablak helyzet…kihagyva. Az ikszes megyei rangadón mindent megtettek a srácok, az akarattal hozzáállással nem volt gond, viszont a koncentrációval igen. Ezzel együtt azért jó arról beszélgetni, hogy már csak a ziccereink egy részét kellene berúgni a sikerhez.

Jók: Racsek, Neufeld, Fodor, Demeter

 

Kövesd csapatunkat az Instagramon is, csak egy kattintás!


Vélemény, hozzászólás?