Mezőkövesd-Eger 2-1 (0-1)

Az MLSZ Regionális bajnokság 17. fordulóját pótolta az Eger SE U17-es csapata, szerda délután a Mezőkövesd vendégei voltak. Kis révén a 35. fordulóban vezetett az Eger, majd az 51. percben egyenlítettke ki a házigazdák. Végül még egyszer betalált a Mezőkövesd, így 2-1-re nyertek. https://adatbank.mlsz.hu/match/59/0/25972/17/1807138.html

Sipos Lajos vezetőedző értékelése: A mérkőzésről a részünkről sok pozitívumot elmondani nem lehet, de negatívumot annál inkább. Az első félidő elején már érezni lehetett, hogy az ellenfél “most vagy soha” felfogásban áll a feladathoz. Ez abban mutatkozott meg, hogy a játékunkat nagy százalékban sikerült elrontaniuk és hosszú előre vágott labdáikkal gyakran gondot okoztak a védő harmadunkban. A kisméretű pályán inkább a párharcok domináltak, amiben nem tudtunk a lelkes ellenfél fölé nőni. A játékrész vége felé Kis Geri egy szép egyéni teljesítménnyel gólt lőtt, bár Demeternek is volt egy ziccere még azt megelőzően.

A második játékrészben ugyanaz történt, mint az elsőben. A fiúk frusztráltan, enerváltan, sok hibával játszottak és ez azt eredményezte, hogy a Mezőkövesd megfordította a mérkőzést, ami a vereségünkhöz vezetett. A mutatott teljesítmény érthetetlen számomra, a produkció a srácoktól értékelhetetlen, kiemelni sem lehet senkit a csapatból.

Még két mérkőzés vár az Egerre. Május 24-én pótolják a Barca Academy elleni találkozót hazai pályán, majd május 28-án a DEAC vendégeként zárják a szezont. 

Kövesd csapatunkat az Instagramon is, csak egy kattintás!


 

 

 

 

Vélemény, hozzászólás?