Megye I.: A 9. helyen végzett a csapat

A 9. helyen zárta az Eger SE II. a Heves vármegyei első osztályú-labdarúgó bajnokság 2022-23-as szezonját. Az utolsó fordulóban a Gyöngyöshalász SE csapatát fogadták a Szentmarjay Tibor Városi Stadionban. Nagyon gyorsan megszerezte a vezetést a vendégegyüttes, hiszen már az 1. percben Molnár betalált. Még az első félidőben Juhász góljával kiegyenlített a hazai csapat. Fordulás után Sóskúti értékesített egy helyzetet, így az Eger vezetett. Nem sokkal később azonban újra gólt szerzett a Gyöngyöshalász. Majd a 92. percben ismét Juhász talált be a vendégek kapujába, így győzött 3-2-re a szezon utolsó mérkőzésén az Eger SE II. https://adatbank.mlsz.hu/match/59/10/25595/26/1738203.html

A mérkőzés után Lázár Levente csapatkapitánytól, valamint Császár Dániel kapustól búcsúzott az Eger SE II. csapata, hiszen mindkettőjük számára ez volt az utolsó mérkőzés piros-kékben. Szép volt! Köszönjük, amit a gárdáért tettetek!

Császár Dániel játékos: Nem kezdtük jól a mérkőzést, az első pár percben a Gyöngyöshalász akarata érvényesült. Utána rendeztük a sorainkat és kiegyenlítetté vált a találkozó. Mindvégig kiélezett volt a párharc, mindkét csapat előtt adódtak lehetőségek. Az viszont megmutatta a gárda erejét, hogy az utolsó pillanatokban emberhátrányban megszereztük a győztes gólt.

Ezúton szeretném kifejezni hálámat mindenkinek, aki támogatott az évek során, külön köszönettel tartozom az edzőimnek és a csapattársaimnak, akik mindvégig bíztak bennem. Remélem, hogy a klub sikeres lesz a jövőben, és büszke vagyok arra, hogy részese lehettem ennek a csapatnak.

Nagy Krisztián vezetőedző értékelése: A szív diadala volt. Büszke vagyok a játékosokra, mert több hátráltató tényezővel együtt is győztesen hagytuk el a pályát: első percben kapott gól, kiállítás, de mindvégig hittek a győzelemben és mindenáron akarták is, nem csak maguk miatt, hanem Nyilas Laciért is…

 

Kövesd csapatunkat az Instagramon is, csak egy kattintás!


 

Vélemény, hozzászólás?