U14: Döntetlen a bajnokság utolsó fordulójában!

MLSZ Országos U14 Alap csoport Kelet 26. forduló
DEAC – Eger SE 0-0
Jók: Mádi-Nagy Zsolt , Szabó Áron, Sztrapkovics Balázs

Véget ért az Eger SE U14-es csapata számára is a 2022-23-as szezon. Az idény utolsó mérkőzésén a DEAC vendégei voltak. A mérkőzésen nem született találat, így 0-0-ás döntetlennel zárult a találkozó. Az Eger a 9. helyen végzett 8 győzelemmel, 4 döntetlennel és 14 vereséggel. https://adatbank.mlsz.hu/match/59/0/25969/26/1804140.html

Sóskúti Balázs vezetőedző értékelése: Mind a két csapat nagyon akarta a győzelmet. Lehet ezért alakult a mérkőzés ilyen férfiassá., adok-kapok volt a 80 percben. Én ennek nagyon örülök, mert az igazi küzdelmet ilyen meccsen lehet igazán csak megtanulni. Se a DEAC, se mi nem hunyászkodtunk meg a másiktól. Az első félidő kiegyenlített játékot hozott, viszont a másodikban mi domináltunk, de sajnos nem tudtuk értékesíteni a helyzeteinket.
Ami pozitívum az a mentalitás, szervezettség, a labdaszerzés egyénileg és csapatszinten, illetve a második félidei kombinatív játék. Amiben fejlődünk kell az a feleslegesen elrúgott labda mezőnybe, a labda nélküli mozgás és a helyzetkihasználás. Kicsit hiányérzetem van a mérkőzéssel kapcsolatban, mert győzelemmel szerettük volna zárni ezt a szezont.
Minden egyes kollégának, szülőnek, illetve akik valahogyan segítették a csapatot a szezon során, nekik NAGYON NAGYON KÖSZÖNJÜK!
Sok sikert és jó pihenést a DEAC csapatának!

 

Kövesd csapatunkat az Instagramon is, csak egy kattintás!


Vélemény, hozzászólás?