Az Eger SE U13-as csapata számára is véget ért az 2022-23-as szezon. Csütörtökön délután lejátszották utolsó, egyben hazai mérkőzésüket. A Felsővárosi Sporttelepen az ellenfél a Sajóvölgye Focisuli volt. Az 58. percben 3-0-ra vezetett a hazaigárda, azonban kiegyenlített a vendégegyüttes. Végül a72. percben újabb találatot szerzett az Eger, így győzelemmel zárták az idényt, a hazai pályán. https://adatbank.mlsz.hu/match/59/0/25981/28/1807316.html

Fűkő Tibor vezetőedző értékelése: Az első 50 perc a nagy meleg ellenére is jól nézett ki. Jó volt a védekezésünk a labdabirtoklásunk és rengeteg helyzetet alakítottunk ki. Viszont a helyzetkihasználásunkban akadtak hiányosságok. Simának tűnő mérkőzésen még a végén izgulnunk is kellett, hogy pozitívan végződjön az idény. Nem bánjuk, hogy lassan vége a szezonnak, mert idén kijutott a csapatnak bőven a viszontagságokból.

A legutolsó ilyen dolog, hogy Suha Milu edzésen nyílt kartörést szenvedett egy szerencsétlenül sikerült mozdulat végén. A csapattal meccs után meglátogattuk a sérültet és várjuk vissza mihamarabb.

A többi sérült emberkénk is remélem lassan felépül van, akit március óta nélkülözünk.

Hajrá ESE!

 

Kövesd csapatunkat az Instagramon is, csak egy kattintás!


Vélemény, hozzászólás?