Lejátszotta utolsó, egyben hazai mérkőzését az Eger SE U16-os csapata is. Az MLSZ Regionális bajnokság 26. fordulójában a Szeged gárdáját fogadták. A Felsővárosi Sporttelepen már a 21. percben 5-0-ra vezetett a hazai együttes, majd betaláltak a vendégek is. Végül még kétszer sikeres volt az Eger a Szeged kapuja előtt, így 7-1-re nyertek a bajnokság utolsó találkozóján. https://adatbank.mlsz.hu/match/59/0/25971/26/1807022.html

Gyetván Krisztián vezetőedző értékelése: Az elmúlt héten lejátszott két mérkőzéssel befejeződött a bajnoki pontvadászat U16-os korosztályunk számára. Tétnélküli találkozók vártak a csapatra szerdán, Vácon vendégeskedtünk, ahol a hazai csapat teljesen megérdemelten nyert 1-0 arányban a mieink ellen, míg a szezonzáró mérkőzésen magabiztos 7-1 arányú győzelmet arattunk a vendég DAFC-Szeged együttesével szemben. A bajnoki címről végül lemaradt a gárda, de az ezüstérem is hatalmas eredmény. Viszont, ami minden eredménynél többet ér számunkra az a pályán mutatott játék, ahol egy stílusosan játszó nem eredmény centrikus csapatot sikerült építenünk, amit az ellenfeleink is elismertek és méltattak. A csapatban rengeteg tehetséges játékos bontogatja szárnyait, akiből lehet a későbbiekben NB-s játékos. Két éve kezdtük a közös munkát a srácokkal, akik fogékonyak voltak a melóra, edzéslátogatottság átlag feletti, hiszen minden edzésen volt legalább 16-18 fő a 22 tagú keretből, szóval jó volt velük dolgozni, köszönöm nekik és a szülőknek ezen időszakot a továbbiakban sok sikert kívánok a korosztálynak. Külön köszönöm Pápai Zoltán kollégámnak ezt a tartalmas sikeres időszakot és jó munkát neki a továbbiakban, bízva abban, hogy tudunk majd még közösen dolgozni…. KÖSZÖNÖM!!!

Pápai Zoltán edző értékelése: Tétnélküli utolsó hazai mérkőzésünkön, mindenkinek egyforma játék lehetőséget biztosítva magabiztos győzelmet arattunk egy “kellemes” és sportszerű ellenféllel szemben. Gratulálok a játékosoknak és az edző kollégámnak hiszen nagy és kitartó melót végeztek el ahhoz, hogy ez az ezüstérem büszkén a nyakukba kerülhetett.

Az utolsó győzelemmel így az Eger a második helyen végzett 20 megnyert mérkőzéssel, 2 döntetlent játszottak és négyszer kaptak kaptak ki. 

Kövesd csapatunkat az Instagramon is, csak egy kattintás!


Vélemény, hozzászólás?