U12: ,,Végül mindig sikerült mosollyal az arcukon zárni a foglalkozásokat.”

Az Eger SE U12-es csapata a szezonban az MLSZ Országos bajnokságban szerepelt a szezonban. Bár nem kezdődött jól a szezon, de sikerült győzelmet is szerezni, valamint több gárdával is felvették a kesztyűt. https://adatbank.mlsz.hu/club/59/0/25982/28/252219.html

Káplár Tamás vezetőedzőt kérdeztük a szezonról.

Milyen volt az ősz?

Az őszi szezonban sok problémába ütköztünk, kevés sikerélménnyel tudtunk gazdagodni, hisz az ellenfeleink nagy része komoly szintet képvisel. A velünk azonos szinten lévő csapatokkal jó mérkőzéseket játszottunk, rengeteg területen tudtunk fejlődni.

Hogy sikerült a tavasz?

Az őszi szezonhoz képest a tavaszi fordulók alkalmával mind egyéni, mind csapatszinten értünk el kisebb-nagyobb sikereket. Új játékosokkal is bővült a csapat, akik napról-napra fejlődnek. Azt gondolom, hogy a sok vereség hatására kissé elkeseredtek a gyerekek, több mélypontjuk is volt, de végül mindig sikerült mosollyal az arcukon zárni a foglalkozásokat.

Mi az amiben fejlődtek a fiúk? Mi az amiben még fejlődniük kell?

Legfőképp az egyéni védekezésben tudtunk előre lépni, valamint mentálisan erősödtek a gyerekek. A kudarcok pozitív velejárója a stressztűrő képesség fejlődése, amiben kétségkívül sikerült fejlődnünk.

Hiányosságaink között a támadás befejezéseket tudnám kiemelni, mindenképp szükségünk lesz a következő szezontól egy támadó szellemű játékosra, aki góljaival önbizalmat tud adni a csapatnak.

Melyik az a mérkőzés, amit kiemelnél és miért?

A szezon legjobb mérkőzése a Diósgyőr elleni hazai mérkőzés volt, ahol bár 2-1-es vereséggel zártuk a találkozót, de soha nem látott módon harcoló és játszó csapatot láttam a pályán.

Kövesd csapatunkat az Instagramon is, csak egy kattintás!


Vélemény, hozzászólás?