NB III.: Győzelemmel zárult a felkészülés második hete

Két hete készül az Eger SE NB III-as csapata a bajnokság 2023-24-es szezonjára. Az edzések mellett felkészülési mérkőzéseket is játszik a gárda. Szerdán a Budafok ellen lépték pályára, ahol az utolsó pillanatokban kapott gólokkal kikapott a gárda. Szombaton pedig a Karcag együttesét fogadta az Eger. Az első félidőben Tóth értékesítette a tizenegyest, majd fordulás után Jónyer is gólra váltotta a büntetőt. Végül szépített a Karcag, azonban így is 2-1-re kikaptak. Ezzel a győzelemmel zárult a felkészülés második hete.

Céró Bálint vezetőedző értékelése: A hétfői napon egy labdás edzéssel folytattuk a második heti felkészülést. Kedden a konditeremben folytattuk a munkát, majd száraz futás követte. Szerdán játszottunk Heréden ezen a kiváló pályán, amit utólag is nagyon szeretnénk megköszönni. Részt tudtunk venni egy fontos és jó iramú gyakorló mérkőzésen a Budafok ellen, rengeteg fiatal játékossal, 2007-es, 2006-os születésű srácokkal, nagy öröm ez az ő számukra is. Bízom benne, hogy a heves megyei labdarúgás is örömmel fogadta azt, hogy egy friss Magyar Kupa döntős csapat látogatott el a megyébe. Remélem, hogy továbbiakban is sikerül ilyen gárdákkal akár edzőmérkőzéseken vagy ha úgy alakul a kupában is játszani. Csütörtökön újra egy labdás edzés várt a fiúkra, pénteken egy keddihez hasonló tréning volt. Most pedig a Karcag csapatával játszottunk egy jó iramú találkozót, ahol megint rengeteg fiatal kapott lehetőséget. Az első 60 percünkkel maximálisan elégedett vagyok, azokat a taktikai elemeket amiket szerdán hibásan hajtottunk végre azokat most sikerült pontosan megcsinálnunk. A végére a fiatal srácoknak még egy picit sok volt, eljött náluk hamar a sav, a görcs, de kifutották magukat. Összességében az eredmény most másodlagos, azonban sikerült megnyerni a találkozót. Első félidőben nekünk volt több helyzetünk, fordulás után pedig a Karcagnak. Egy döntetlen közeli mérkőzésen végül sikerült nyernünk. Van egy pihenője a srácoknak majd elkezdjük a harmadik heti munkát, ami ugyan úgy kemény lesz.

 

A következő héten is két edzőmérkőzés vár a csapatra. Szerdán a BVSC vendégei lesznek, majd szombaton a Tatabányához utaznak. 

Kövesd csapatunkat az Instagramon is, csak egy kattintás!


Vélemény, hozzászólás?