NB II.: Újabb nagyágyú a felnőtt női csapat keretében!

A mostani hét első napjai sem teltek izgalommentesen az Eger SE NB II.-es felnőtt női csapatánál. Bár a keretben már nagy változásokat nem tervezett a klub, azonban mégis rögzíthettünk mozgást. 

A klubunkba másfél éve érkező és 22 NB II.-es bajnokin pályára lépő 33 esztendős Kalóz Zsuzsa távozott. A fentieket követően azonnal lépett a vezetőség!

Csatlakozik a női csapatunkhoz a korábbi korosztályos válogatott játékos, a DVTK színeiben NB II.-es bajnoki címet nyerő, majd azt követően az első osztályban 46 bajnoki mérkőzésen pályára lépő és ott bronzérmet szerző 23 éves André Antónia.

.

Mondanánk, hogy már ez is jelentős múltat kölcsönöz új játékosunknak, de Antónia nem elégedett meg ezzel. Futsal szakágban magyar bajnok és kupagyőztes (egy ízben az ő gólja döntött a fináléban), nem mellékesen többször is pályára lépett a felnőtt válogatottban.

Üdv Egerben Antónia!

Eddigi érkezők: 

Végh Katalin (Kelen), Jakab Zsófia (up), Végh Diána (Kelen), Kovács Berta (Szolnok), Bederna Benita (Kelen), Ősz Csenge (Környe), Víg Klaudia (Nyíregyháza), André Antónia (Nyíregyháza)

Eddigi távozók:

Nagy Zita (??), Berencsi Bernadett (??), Kalóz Zsuzsa (Tiszafüred).

Tervezett felkészülési mérkőzések:

Július 22. 11:00: 1.FC Kosice (Kassán)

Július 28. 18:00: Eger fiú U16

Augusztus 05. 10:00: Ferencváros U19 (Mezőkövesden)

Augusztus 12-13: Magyar Kupa 1. forduló

Emellett minden hétköznap egy fiú csapat elleni mérkőzést is játszik a csapat hétköznaponként.

Kövesd csapatunkat az Instagramon is, csak egy kattintás!


 

Vélemény, hozzászólás?