NB III.: A főpróba útiránya Bicske

Az utolsó edzőmérkőzés következik az Eger SE NB III.-as csapata számára. A főpróba másik együttese a szintén NB III.-as Bicske együttese. A gárda az előző szezonban a 7. hetedik helyen végzett a Nyugati-csoportban. A találkozó 10 órakor kezdődik Bicskén.

Céró Bálint vezetőedző: Egy picit most már visszavettünk a terhelésből, próbáltuk a srácokat kifrissíteni. A múlt hét, valamint az előtte való hetek fárasztóak voltak a számukra. Elkészült a keretünk, egyetlen egy hely maradt még szabadon, amit jövő héten igyekszünk lezárni.

Bicskére látogatunk, a Nyugati-csoport egyik legjobban focizó és eredményes csapatához. Kollegám kiváló munkát végez az együttesnél évek óta, nagyon várom a találkozót. A célja a meccsnek nagyon egyszerű, amit eddig gyakoroltunk, tanultunk azt szeretnénk mérkőzés szituációkban viszont látni. Itt még a kezdőcsapatból messzemenő következtetéseket nem lehet levonni, hiszen az első fordulóban lesznek hiányzóink. Úgy próbáljuk összetenni a csapatot, hogy a terhelés is megfelelő legyen, valamint valamilyen szinten tudjunk készülni a Putnokra is. Két nap pihenő után pedig ráfordulunk a bajnokság első mérkőzésére.

Kövesd csapatunkat az Instagramon is, csak egy kattintás!


Vélemény, hozzászólás?