U15 leány: Jól szerepelt a csapat Kassán

Felnőtt női és U19-es leány csapatunk mellett az U15-ös lányok is Kassán játszottak edzőmérkőzést a hétvégén. A találkozó egyetlen gólját az egri Bartalis Jázmin lőtte.

Kassa – Eger U15 0-1

gól: Bartalis Jázmin 

Eger: Beksi (Sepelye) – Pifku N. , Doboczi F. , Bartalis J. , Németh K. – Pócs R. , Csirmaz D., Majoros H. ( Sráj I. ), Csengeri , Nagy P. – Bartalis Já. ( Szabó B. )

Hegedűs Zsolt edző értékelése: Egy új időszámítás kezdődött kis csapatomnál. Rengeteg új játékos és nagyon sok kicsi, akik most találkoztak először nagy pályával. A mérkőzésen három fiatalabb lány is szerepet kapott. Mindhárman nagyon jó benyomást tettek rám különösen Majoros Hanna, aki irányító szerepkörben fantasztikusan játszott nála 3-4 évvel idősebb lányok ellen. Külön ki kell emelnem az új játékosokat. Csirmaz Dorina, Doboczi Fanni és Nagy Petra is remek teljesítményt nyújtott. A mérkőzésről: igazából nem tudtam mire számíthatok, hiszen két edzéssel a lábunkban vágtunk neki a szlovákiai túrának. A találkozót szinte végig irányították a lányok. Remek labdakihozatalok jellemezték a játékunkat és hellyel közzel a letámadás is működött de itt még rengeteget kell tanulni. Sok helyzetünk volt, amiből egyet tudtunk értékesíteni. Voltak kapufák illetve az ellenfél kapusa is sokat védett. A hazai csapatnak alig alig volt helyzete, de akkor Beksi Dalma nagyon magabiztos volt, sőt egy alkalommal valami emberfeletti vetődéssel védte meg kapunkat a góltól. Az látszott hogy erőnlétileg még nagyon az elején járunk, de a bajnokság kezdetéig ezen fogunk javítani. Sok szép dolgot láttam és persze rengeteg gyermeteg hibát is, de tudjuk nagyon az út elején jár irtózatosan fiatal csapatom. Büszke vagyok a lányokra!

 

Kövesd csapatunkat az Instagramon is, csak egy kattintás!


Vélemény, hozzászólás?