NB III.: Az útirány Gyulaháza vasárnap

A hétvégén elkezdődik a MOL Magyar Kupa sorozat! Az Eger SE NB III.-as csapata az első fordulóban a Szabolcs-Szatmár-Bereg vármegyei másodosztályú Gyulaháza vendége lesz. Elenfelünk az előző szezonban a negyedik helyen végzett.

A találkozó vasárnap 16 óra 30 perckor kezdődik.

Tóth László és Papp Kristóf már nem utazik a csapattal. 

Céró Bálint vezetőedző: A mai napon két játékostól sajnos meg kellett válunk az idei eredményeknek a tudatában. Nekik nagyon szeretném megköszönni a klubért tett szolgálataikat. Szerettünk velünk nagyon dolgozni, sok sikert kívánunk nekik a továbbiakban. Holnap Gyulaházára látogatunk Magyar Kupa mérkőzésre. Nyilván igyekszünk azokat a hibákat folyamatosan javítani, amik főleg mentelás hibák, amiket elkövettünk idáig. Szeretném ha ezek holnap már nem lennének. Továbbjutást várok a csapattól egy magabiztos jó játékkal. 

Schmidt Ákos játékos: Sajnos beleszaladtunk két nagy pofonba kezdéskor. Most igyekszünk mindent kijavítani, úgy gondolom meg van rá a lehetőség, meg van rá a csapatunk. Nagy erőkkel készülünk a hétvégére. Remélem, hogy a sok rossz után érkezhet egy nagyobb győzelem. Ezért mindent meg is fogunk tenni, mint a pályán, mint az öltözőben. 

Kövesd csapatunkat az Instagramon is, csak egy kattintás!


Vélemény, hozzászólás?