NB III.: Hosszú idő után újra hazai pályán a csapat

Szerdán délután hosszú idő után hazai pályán játszik az Eger SE NB III.-as csapata. Utoljára május 14-én szurkolhatott a hazai közönség itthon a gárdának. Pálya felújítási munkálatok miatt pedig az edzőmeccseket is idegenben volt kénytelen megrendezni a gárda. 

Végre eljött a pillanat! Az NB III.-as labdarúgó-bajnokság 5. fordulójában a Szentmarjay Tibor Városi Stadionban fogadja ellenfelét az Eger SE. A vendég a Termálfürdő FC Tiszaújváros lesz 17 órától. 

Balázs Patrik az Eger SE NB III.-as csapatának friss igazolása örül, hogy itt játszhat.

Balázs Patrik játékos: Nagyon jól érzem itt magamat Egerben, a társak is befogadtak. Nagyon jó csapatunk van, jó érzés volt bemutatkozni a Magyar Kupában és itt Egerben is. Alig várom a holnapot, hogy játszhassak, valamint, hogy megnyerjük a mérkőzést.

Németh Gábor az Eger SE fiatal játékosa már nyáron is a felnőtt csapattal edzett, a MOL Magyar Kupában debütált.

Németh Gábor játékos: Jól érzem magamat, örülök, hogy itt lehetek a felnőtt csapatnál, itt tudtam elkezdeni a felkészülést. A többiek nagyon kedvesek velem, mindenki befogadott. Régen volt már hazai mérkőzésünk ezért ez egy nagyon fontos találkozó lesz a számunkra. Minél hamarabb be szeretnék mutatkozni NB III.-ban is. Mindenképpen itthon szeretnénk tartani a három pontot. 

A találkozó a hazai szurkolók számára ingyenes.

Kövesd csapatunkat az Instagramon is, csak egy kattintás!


Vélemény, hozzászólás?