NB III.: Meg van az első hazai győzelem

Megszerezte első hazai győzelmét az Eger SE NB III.-as csapata. Az ellenfél a Salgótarján együttese volt szombaton délután. Az elő és egyetlen gólra összesen 86. percet kellett várnia a hazai szurkolóknak. Ekkori Jónyer értékesített egy szabadrúgást. Így megszerezte a szezon első győztes mérkőzését az Eger.

Jónyer Kristóf játékos: Jót tett a csapatnak a múltheti győzelem. Örülök, hogy hazai pályán is tudtuk ezt fokozni és itthon tartottuk a három pontnak. Köszönjük a szurkolóknak, hogy kilátogattak a mérkőzésre. 

Lázok János vezetőedző: Úgy gondolom, hogy edzői szemmel és nézőivel is nagyon borzasztó mérkőzés volt. De nagyon örülünk a győzelemnek ez a legfontosabb, valamint visszakaptunk most a Tiszaújváros elleni mérkőzésből. Erre vágytunk, hogy megtanítsuk valahogy a csapatot nyerni. Most van két hetünk, arra, hogy a következő bajnoki mérkőzésre a támadójátékunkon javítsunk. Bízom benne, hogy a játékosok felfogják azt a játékot amire edzésen képesek és akkor szebb játékunk is lesz.

A folytatásban a Magyar Kupa harmadik fordulója következik. Az NB I.-es Debrecen látogat a Szentmarja Tibor Városi Stadionba szeptember 16-án, szombaton délután három órától. 

Kövesd csapatunkat az Instagramon is, csak egy kattintás!


Vélemény, hozzászólás?