U12: Ilyen volt Olaszországban

Nemzetközi tornán vett részt az Eger SE U12-es csapata. Az Olaszországban megrendezett tornán olasz egyesületek mellett Skót, Francia és Magyar csapatok is képviselték magukat. A 20 csapatos torna első napján 4 csoportba osztották a résztvevőket, majd a második napon alsó és felsőházi helyosztókkal folytatódott a torna. Káplár Tamás vezetőedző értékelte a korábbi hétvégét. 

Az első nap vegyes élményekkel zárult, megmérkőztünk nálunk jóval előrébb tartó csapatokkal, mint például a tornát megnyerő Cesena egyesületével, azonban sikerült egy győzelem mellett egy döntetlent is elérni a csoportmérkőzések alkalmával. A különleges szabályok ellenére, mint például hogy nem volt les, a játék képe folyamatosan fejlődött, végig kispasszos játékkal próbálkoztunk áttörni az ellenfél védővonalait. Az alapelveinket betartva játszottak a gyerekek, pozitív képet alkotva a magyar utánpótlás labdarúgásról.

A második napot az alsóházban kezdtük, és egészen a döntőig meneteltünk. A nap folyamán 0 kapott góllal álltunk a döntő előtt, ahol 0-0-ás eredményt követően rávezetésekkel dőlt el a kupa sorsa. Hatalmas izgalmak mellett sikerült megnyernünk a döntőt, így együtt örülhettünk a minket elkísérő szülői gárdával, valamint a torna folyamán kölcsönösen egymást bíztató Nagykanizsa játékosaival.

Összességében hatalmas kaland volt az olaszországi torna, nem csak a pályán, de azon kívül is hatalmas élményekkel gazdagodtunk.

A szülők különdíjban részesültek a szervezők által lelkes szurkolásukért.

Kövesd csapatunkat az Instagramon is, csak egy kattintás!


Vélemény, hozzászólás?