NB III.: Döntetlennel zárult a megyei rangadó

Az utolsó pillanatban szerzett találattal egyenlített ki az Eger SE NB III.-as csapata a 8. fordulóban. Az ellenfél az FC Hatvan együttese volt. Az első félidőben nem született találat egyik csapat javára sem. Majd a gólcsendet Kanálos törte meg a hazaiak számára. Végül azonban a vendégek az utolsó pillanatban találatot szereztek, ekkor Gíber volt sikeres a hatvaniak kapuja előtt. Így született meg az 1-1-es döntetlen. 

Lázok János vezetőedző értékelése: Nehéz mit mondani, mert ilyen első 20 percet nem engedhetünk meg magunknak. Azonban a csapat erősségét mutatja, hogy ilyen 20 perc után visszajöttünk úgy a mérkőzésbe, hogy azok a játékosok, akik bejöttek, hoztak olyan játékot, ami kellett. Ezáltal feljavultunk, de még mindig sajnos előre felé nagyon rosszul bontunk és hiába beszéljük ezt meg edzésen, nem jön vissza a meccsen. Hiányoznak azok a sorok közötti bevételek, amiket legyakorlunk. Fiatal a csapat, fiatalok a játékosok kell egy kis türelem. Azt hiszem, hogy ha ezek a mozdulatok meglesznek és egy pici rutin is jön, valamint a játékosok is elhiszik, hogy meg lehet ezt csinálni. Akkor az ilyen meccseket könnyedén lehetne nyerni. 

A bajnokság következő mérkőzésén az Újpest FC második gárdáját látja vendégül az Eger október elsején, vasárnap 15 órától. 

Kövesd csapatunkat az Instagramon is, csak egy kattintás!


Vélemény, hozzászólás?